En sån där dag...

Har gått med tårar i ögonen lite till och från idag, gråtit på kvällen och önskat att det varit annorlunda. Det är så mycket tankar som far runt i skallen och jag vet inte vart jag ska göra av dom eller hur jag någonsin ska kunna förklara allting som jag känner.
Dessutom har jag dåligt samvete. Dåligt samvete för att jag gråter när jag har tre helt fantastiska barn och en underbar familj. Det finns alltid dom som har det värre så varför sitter jag då och tjuter? Jag som har det bra trots allt.

Liam fyller sex år imorgon. Mitt älskade hjärta! När jag slog in paketen blev jag ledsen. Jag vill ha någon att göra sånt tillsammans med. Jag vill ha någon att prata med, planera, fixa och dona med. Jag vill ha någon som jag kan dela mina problem med, någon att hjälpa och få hjälp av. Någon att skratta och gråta med. För en gång skull slippa känna att allt hänger på mig.
Det var inte såhär jag hade tänkt mig...

Problemet är bara att jag stöter bort alla som kommer för nära. Jag vill såå gärna men sen kommer den där äckliga paniken som gör att jag drar mig ur och sårar. Varför?! Vill jag för mycket? Har det blivit till en grej att jag intalar mig själv att det ändå kommer sluta i panik? Varför får jag panik? Jag vill ju så gärna.

Jag har för det mesta alltid varit själv med barnen, varför ska jag då släppa in någon annan som aldrig varit där och inte vet ett skit om oss? I vårat liv, det har ju alltid varit bara jag och barnen. Vad säger att han alltid skulle finnas där och inte sticka? När det bara är motsatsen jag fått se. Eller nae, men då det varit bra har jag dragit mig ur.
Varför är jag aldrig nöjd?!!
Får jag inte panik, ja då är det ändå något problem som gör att det aldrig kommer bli något seriöst. Är det just därför jag inte får panik i dom fallen?

Och där det väl är bra hittar jag alltid något fel. "För ung, låt han leva sitt liv. För på, jag kvävs. Ingen pirrande känsla i magen. För tråkig."
Och den ständiga frågan; Varför jag? Vem vill ha mig, gammal ensamstående 3-barnsmorsa och arbetslös!? När det finns såå många andra? Vad är baktanken med det? "Då kommer jag ändå bli lämnad sen och få gå igenom massa känslor - bättre att fortsätta själv."

När jag så gärna VILL, varför funkar det då inte?! :'(

Varför får jag panik så att jag vill spy om någon kommer för nära eller blir för seriös?

"Joline varnade mig för det här, efter en månad skulle du få panik och göra slut."

Jag känner mig så jävla hemsk för jag sårar personer som jag tycker om pga mina äckliga tankar och känslor.

"Du borde säga åt dom du träffar att lyssna på break your heart innan dom ger sig in i nåt."

Jag borde ha en varningsskylt i pannan. Och en bruksanvisning på hur komplicerad jag är så dom får fortsätta träffa mig på egen risk.
Har aldrig berättat för någon innan om mina panikkänslor. Jag har bara velat så himla mycket och försökt skjuta dom åt sidan men förr eller senare har dom kommit fram och förstört.

Jag kanske borde testa att vara ärlig. Säga att det kommer ändå inte funka. Då slipper jag såra någon och må dåligt över det också...


Nu har jag gråtit av mig. Ska samla ihop mig, ta nya tag och gå och lägga mig. Imorgon ska jag göra det bästa jag kan för att Liam ska få en jättebra födelsedag!
Har fått vända och vrida på vartenda ruttet öre nu i flera veckor så det blir några småpaket till honom imorgon. Dels därför också jag mår piss, jag känner mig värdelös som inte har pengar till att köpa allt jag vill till Liams födelsedag. Det är så sjukt jobbigt att alltid behöva räkna och snåla. Inte få köpa det man vill. Med det menar jag inte kläder för tusentals kronor utan bara få köpa den mat man vill. Det skulle va lycka! Men men, även där, finns dom som har det så mycket värre.
Och det är ju inte pengar som räknas. Vill bara att Liam ska få det han önskar sig och det som alla hans andra kompisar har, leker med och pratar om. Något sånt iaf. Nu fick han fina saker av pappa, Karin, Elin o Dawe idag, som han faktiskt önskat sig. Tack! :)
Jag ska göra så att han får välja något alldeles själv sen när jag fått ihop lite mer pengar. Sen vet han vad det är som är viktigast och som betyder. Ska överösa honom med kärlek imorgon och låta honom bestämma hur dagen ska se ut. :) Jag vill bara att han ska bli glad och ha bra minnen från sin födelsedag.
Tack alla som var här idag, finns inte ord för hur mycket ni betyder.


Ebba, Liam och Devin - ni är min styrka!

...

Behöver nån som behöver mig...

AJ!

Fick satans ont i högra handleden! Gör skitont vissa rörelser. :/ Har satt på mig en benvärmare över handen/armen, känns lite bättre men aj f*n vad ont det gör!

Är så trött så att jag skulle kunna stå upp och somna. Skulle iaf inte kunna sitta still en kvart utan att nicka till, det skulle jag kunna sätta pengar på! :p
Skulle mer än gärna lägga mig med barnen men har för mycket att göra hela kvällen...

Imorgon är det fredag!! :D

Längtar lite till imorgon! ;) Händer så många roliga grejer då. Dessutom är det en dag närmre lördag då jag och Jojo äntligen får klä ut oss i våra helgrymma kläder och sminka oss sådär jäkla snyggt som vi har planerat i någon månad nu! ;D Ska ta massa kort!

När jag lämnade Devin på dagis idag fick jag följa med in och göra en sak som föräldrarna gjorde igår på föräldramötet. Dom hade klippt ut ögonen från kort så att vi fick kolla vilka som var våra barn, såg direkt Devins, hans en mil långa ögonfransar går inte att missa. <3 Fick klistra upp dom på ett papper och sen måla ansiktet. Haha inte det lättaste kan jag lova. :p

Samtidigt som jag längtar till imorgon är det en lite halvjobbig dag idag för att jag vet att alla barn ska åka imorgon. Saknar dom redan! Blev jättelängtig inatt när jag lagt mig, funderade på att bära in alla barn till min säng, ville bara ha dom nära. <3 När jag tänker på hur mycket jag älskar dom och hur mycket dom dom betyder för mig så får jag alldeles ont i magen. Kärleken svämmar över, vet inte vart jag ska göra av allting.
Och samtidigt som jag drömmer om att få fler barn så blir jag livrädd. Rädd för den här sjuka världen och för hur jag ska kunna skydda dom från allt ont. Nu är det "lätt" men när dom växer upp och jag inte kommer kunna ha koll på dom 24/7. Det skrämmer mig. Jag kan bara försöka lära dom vad som är rätt och fel och såklart alltid finnas där för dom. Ni är mitt allt, mina guldungar! <3 <3 <3

Blev solning idag också, nu ska jag tokstäda så att det är klart inför helgen och så att jag kan ta det skapligt lugnt imorgon. Passa på att mysa med Devin som är hemma imorgon och Liam som slutar tidigt. Ebba är kvar på frita imorgon men vi får ju lite tid i bilen på väg ner till Boxholm iaf. Hon ska på disco där. :) Minnen eller vadå? :) Kul att hon får gå dit som jag gjorde när jag var liten. :) Tessa skulle såklart hämta henne efter så att jag slipper noja för att hon är ute själv.

Nu blir det maxad volym med Kent. Funderar på min fondvägg som ännu inte är klar. Kanske ska ta och måla och skriva massa texter med dom.^^ Texter som känns rakt in i hjärtat. <3

Svara rakt från hjärtat nu, ditt medlidande kan jag va utan.


Du kan ställa frågor om sanningen, finns det en, eller finns det tusen?
Om det här ska vara allt vi hann, så håll mig hårt, håll mig älskling nu.
Släpp, snälla släpp taget nu, jag kan stå, gå eller krypa härifrån.
Om det här är allt vi hinner med så håll mig hårt min älskling nu.

Tuppskinn!

http://www.youtube.com/watch?v=j_99-td2pZo

Finns inte ord för hur mycket jag älskar er!

Muppar!

Jag bara ÄLSKAR OSS!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=Nurx7iqmhzg

...

Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland, genom en iskall vinter...

Myskväll! <3

Tänkre skriva om dagen men kom först inte ihåg vad jag hade gjort. Jag blir rädd för mig själv, har jättesvårt för att komma ihåg vad som hänt precis innan.
Men kom på att jag ju var och solade förut, sen ner en snabbis på stan och så blev det städning, som vanligt.
Haha när jag hämtade Liam så frågade jag vad dom hade gjort idag. -"Vi åt potatis och död fisk!" Haha oookej! :P Sötungen!
Sen hade både Liam och Ebba kompisar här som dom lekte med. :)

Fick sällskap av Frida och Evangeline vid middagen. Sen stannade dom kvar. Jag var ju trevligt sällskap när jag la Devin i en timme typ.^^ Han ska ju hålla på att göra hundra andra saker än att sova. Höll på att kasta runt med alla apor, sen knölar han runt när jag ska klia på honom och så ligger han och nynnar. Allt för att inte somna.

Bästa Jens kom förbi med två usb som jag ska bränna av så att jag har musik i bilen på fredag. ;) Jag och Ebba ska sitta och poppa gärnet. ;)

När barnen somnat så kollade jag och Frida på sons of anarchy, hon har inte sett något så det blev från allra första avsnittet. Mig gör det ingenting, har ju glömt mer än hälften så det är ju som att se det helt på nytt. ;P
Vi pausade lite då och då och beundrade Evangeline. Filmade en lång stund på henne när hon låg och pratade, grimaserade och skrattade. Hon blev 2 månader idag och sa sitt första ord "gubbe". Vad jag och Frida skrattade, söta älskade unge! Mer såna här kvällar, saknar mina systrar och bara umgås såhär, händer alldeles för sällan tyvärr. <3

När dom åkte så kollade jag på sista avsnittet, glömde bort det igår. :P Det var inte alls bra. :/ Bara hemskt! Och jag blir rädd... Som alltid.

...

Händelserik dag!

Blev ju som sagt stan med Jojo. Fredrik, Simon och Åsa var med en snabbis också men dom drog ganska snart.
Jojo blev sjuk, som vanligt. :/ Så hon bäddade ner sig när hon kom hem, såg så himla gött ut och bara ligga och glo på tv hela dagen men sen blev jag rastlös och fick damp i benen så jag gick hem och städade och lyssnade på musik, det är ren lycka -hög musik när jag är själv!
Sen har jag kommit på att jag för det mesta bara är trött om jag har en seg dag då jag inte gör något. Kommer jag bara igång på dan och gör dom artontusen grejerna som jag brukar så är jag inte trött. Det ska gå i ett hela tiden! ;)

Ebba följde med en kompis hem så det blev bara Devin och Liam som jag fick hämta. Liam hann inte vara hemma länge innan han sprang iväg till en kompis han med. Sen kom Frida, Johan och Evangeline. Dom skulle hämta lite bebiskläder, så det blev alltså lite gymnastik uppe på den överfulla vinden. Tur att man är liten och smidig.^^
Skönt att bli av med lite därifrån också, någon gång i mitt liv ska jag ha det pedantstädat på vinden! ;P
Sen tog dom även med sig Petri och lämnade honom hos hans nya ägare. Jag har ju velat bli av med honom länge nu men när Frida sa det så är det klart jag börja sakna honom. Som med allt annat.... -Velot själv! Jag är aldrig nöjd jag...

I samma veva som ödlor skulle ut så var det katter som skulle in. ÅH VAD KUL ATT MAGNUS SKA BO HÄR!^^ (jätteironisk) Han är rätt söt när han ligger still. Men inte när han är högt som lågt och river allt som går! Kattuschling!

Köpte en telefon idag också, av Kalle. Gav den till Ebba när hon kom hem, hon blev jätteglad såklart! :D Var nästan så att jag ville ha den istället för min iphone. :P

När ungarna somnat så bäddade jag ner mig i soffan med täcke, snus, cola och sons of anarchy! Riktigt skön kväll! Meeen nu har jag kollat på alla avsnitt så har skaplig abstinens nu. Vill se meeeer!! Finns ingen bättre serie tror jag. Fast den är himla otäck och den innehåller allt som skrämmer livet ur mig.

Funderade på ett tag att se snabba cash och kanske tillåta mig själv att somna på soffan men vet att jag kommer bli så irriterad när jag vaknar sen då. Hatar att somna till film och bli väckt, det är så jobbigt då att behöva ta sig till sängen och stänga av allt och shit. Sen är det oskönt att sova i soffan också. Finns inget skönare än min säng, så man kan breda ut sig över hela och ligga platt på mage med fötterna utanför. :P Haha! Idéer!

Fick passa min söta systerdotter förut när dom packade in i bilen. Jag smälter varje gång jag ser henne, hon är så underbart fin!!
Det är livsfarligt att vara i närheten av såna där små. Det suger i livmodern kan jag lova!^^ Jag vill ha en bebis! Är så galet bebissugen!!!

Äh, går o lägger mig och drömmer.

Jag har fortfarande mina drömmar....



Å så va det tisdag!

Igår gick jag och Devin på stan med Jojo. Var så sjukt trött hela dagen igår, tror att jag var en björn i mitt tidigare liv, skulle egentligen ha legat i ide nu!^^
Jojo kom igår kväll när alla barn somnat så då fortsatte vi med att sy och pyssla med våra kläder. Dom blev så gott som klara och vi kommer vara sååå snygga! ;) Dra mig baklänges vad läckert det blev! ;P
Haha Jojo kände sig obekväm och naken men vi är långt ifrån nakna!^^
Blev mycket mobbande från Jojo.^^ Men hon får hållas, blev mycket skratt också. "Du har honom under dina vingar så jävla hårt och jag tassar på tå för dig nu." "Vad gammal och vis du låter Alex!" Haha muppar! Jag var mest stolt för att jag varit ärlig. :p

Idag försov vi oss för första gången på den här terminen. Såklart att alla barn kan sova till tjugo över åtta en skoldag men inte en endaste helg. :p Jag måste börja ställa ut väckarklockor lite överallt i lägenheten för att vara säker på att jag kommer upp.
Har varit och solat nu och ska göra mig klar för stan med Jojo, ska hålla henne sällskap när hon fixar med allt som hon ska innan dom åker till London inatt/imorgon.

Jag längtar till fredag, då ska jag låna mammas bil och köra ner Ebba till Tessa i Boxholm, efter det ska jag till Anna och käka. :D Ska bli supermysigt! :) <3

Söndag igen!?

Det går så fort. Var det inte nyss fredag? Har varit en lugn och skön helg iaf. I fredags så blev det lite stressigt, vi skulle ut till Elin och Dawe allihopa och så fick vi ta bussen. Devin var på nåt konstigt humör så inget passade så han gallskrek och vägrade sitta ner i vagnen, provade att bära honom men han fortsatte gallskrika och bara säga "mamma, mamma, mamma, mamma!" Hela tiden! Så fick spänna fast honom i vagnen och fortsätta stressa vidare upp till Ebbas skola för att hämta henne och sen vidare till bussen. Hann som tur var och Devin hann lugna ner sig också. Ute hos Elin och Dawe blev det tacos, åt snuskigt mycket så att jag fick ont i magen men på godiset skulle jag ju såklart iaf.^^ Ebba och Liam fick sova kvar där ute och så sa Elin att dom skulle köra hem dom på sönag. Snälla gulliga dom! <3 Blir så glad för barnens skull! :) Liam blev så ledsen förra helgen när Ebba hade varit där ute och inte han. :/ Så då var dom snälla och lät dom vara där hela helgen. Så jag och Devin lånade Elins bil och åkte hem. ;) JAG VILL SÅÅÅÅÅÅ GÄRNA HA EN EGEN BIL! Allt blir så mycket smidigare då!

I lördags körde jag runt på Jojo och Fredrik. Vi åkte ut till Frida och sen hämtade vi ut ett paket som vi ska ha till halloween. Sen var jag och Devin hos Jojo och Fredrik, kollade på lejonkungen 3 och käkade. Devin fick testa änglavingarna som vi skickat efter. Sen skulle vi packa ner dom "Nej, dom mina, jag fick dom!" Haha han är så söt, han pratar så himla mycket och är så duktig! :)
Jojo försökte sy med symaskinen som vi fått låna av mamma men den funkade inte som den skulle. Försökte komma på någon som vi kunde låna en symaskin av och så kom jag på Anna. <3 Så det blev en liten tripp till Boxholm, inte mig emot, tar alla chanser jag kan för att få köra bil. :P Blev några raggarvarv i Boxholm och sen även Mjölby. Vårat HEMMA! <3
Tog hela kvällen med allt sy och donande så mina "städa"-planer blev inget av. Attans! Var så jäkla kul i bilen när Jojo dampa ur. "Eller Alex kanske ska STÄDA?!!!" Meeen en kväll med Jojo var ju inte igår så det gjorde inte så mycket. Våra linnen och kjolar är nästan klara, det kommer bli så grymt snyggt! Resten tar vi och fixar på tisdag. Jojo sov hos mig så blev lite som förr i tiden och mycket skratt och minnen innan läggdags. Underbart! <3
Imorse gick hon upp med Devin så att jag fick en sovmorgon, skapligt skönt men man blir fasiken segare ju längre man ligger. Åkte och handlade käk när jag fortfarande hade bilen, oerhört skönt att slippa släpa med vagnen. Sen kom Ebba och Liam hem och sen har vi bara haft en mysdag.

Nu sover alla barn och jag funderar på att kolla några avsnitt av Sons of Anarchy, dricka lite cola och kanske trycka i mig lite chokladpudding med vispgrädde.^^

...

Våra sms igen....

Jojo:
Hörredu min lilla pung,
när du inte svarar blir jag rädd att jag vart dum.
Det är inte meningen att komma in med åsikter och sådär,
jag vet ju inte hur det är.
Men lite tråkigt tycker jag allt att det kommer bli,
när det liksom inte blir alla fyra vi.
Men jag vill att du ska veta att jag alltid finns för dig,
och jag kommer ihåg när vi va så glada och till alla ropa hej.
Den känslan har vi inte haft på ett tag,
vi som va ett vinnande lag.
Jag älskar och saknar dig mer än du kan förstå,
alla de dagarna när det bara va vi två!
Livet är inte alltid lätt,
men jag vet att du alltid gör rätt.
Du är ju faktiskt min andra halva och den jag ser upp till,
att ha en mys och yr kväll med dig är det enda jag vill! <3


Jag:
Tack för att du skrev det där,
annars hade jag gått och varit ledsen här.
Jag förstår att du tycker det är tråkigt om jag drar mig ur,
men det sista jag vill är att göra någon ledsen och sur.
Det är så svårt att förklara hur jag känner och mår,
det har varit för mycket skit under alla dessa år.
Jag önskar bara att ingen dömer mig,
för jag önskar att jag var mer som dig.
Jag önskar mest av allt att jag skulle slippa dom här cp-känslorna jag har,
så att jag någon gång skulle kunna ha nån pojkvän kvar.
Tyvärr kan ingen och inte heller jag,
styra över känslorna som kommer varje dag.
Jag tror jag är för skadad från allt som varit förr,
så att jag som ett skydd stänger min dörr.
Vardagen med barnen är det ingen som ser,
om jag ska ha någon ska han vilja ge oss 110% och ännu mer.
Jag har slösat för många år av mitt liv redan,
jag vill inte göra om samma misstag och ångra mig sedan.
Jag är olycklig och trasig så det gör ont i mitt hjärta,
men om jag är själv kan jag inte orsaka någon annan smärta.
Jag hoppas att du, min andra kula kan försöka förstå,
jag skulle göra allt för att alla bra skulle må.
Jag saknar dig och mig och den gamla goda tiden,
jag skulle ge vad som helst för att igen få känna den friden.
Jag älskar dig min halvkulebror Britt,
du kommer alltid finnas i hjärtat mitt!


Jojo:
Åh jag blir helt tårögd här!
Och förstår att det är dig jag mest håller kär.
Det är ju faktiskt så att det är dig jag mest behöver,
vi har ju trots allt ett fyrklöver.
Jag vet hur du känner och tänker,
och jag en lyckotanke till dig skänker!
Du kommer klara dig det vet jag ju.
Du har världens bästa familj och är världens bästa du.
Jag älskar dig och finns alltid för dig! <3


Jag:
Tack! <3
Jag vet ärligt inte vad jag utan dig skulle göra,
jag skulle få va ledsen jämt för ingen skulle mig se och höra.
Du betyder mer för oss än jag nånsin kan förklara,
utan dig hade det varit många saker jag aldrig skulle klara.
Du kommer alltid va pappan i familjen här,
från början, igår, idag, imorgon och för alltid kommer vi hålla dig kär.

Kärlek!

Ebba, Liam och Devin, dom finaste som finns. Ni är meningen med mitt liv. Jag älskar er mer än jag själv någonsin kan förstå! Tack för att ni finns mina älskade guldungar! <3 <3 <3

Höst.

Haha hade glömt att jag skrivit det där inatt.^^ Trött? :p lyckades iaf somna om. Men usch vad jag inte tycker om att gå upp på morgonen. Särskilt inte nu på hösten. Det är så otäckt kallt o så varmt o skönt under täcket. Avskyr kylan!
Drömmer så konstigt. Om allt som ska hända dagarna efter. Som inatt drömde jag att jag glömde hämta Liams kompis som ska följa med hem idag, hade lite lätt panik i drömmen.^^
Tycker det är så himla kul att Liam börjat leka med så många nya kompisar. Igår gick Ebba till en kompis o när hon kommit dit ringde dom o frågade om inte Liam kunde komma o leka med hennes lillasyster som går i hans klass. Så det gjorde dom. Och så tjatade Liam igår att vi skulle ringa tille en annan tjejkompis som han ville leka med, hittade inte klasslistan men sen så ringde dom så idag ska jag hämta dom så dom får leka här. :) Och på torsdag ska jag hämta Liam och hon som han lekte med igår. Är så glad för hans skull. :) Förut har det ju bara varit Ebba som haft massa kompisar. Men nu leker dom med massa båda två, underbart! :)
Jag har varit och handlat och nu ska jag fixa på Liams rum, ska ställa in Devins säng i mitt rum (jätteovanligt att jag möblerar om^^) men den tar så mycket plats så det är bättre att dom får den platsen till att leka på. Devin brukar ändå aldrig sova där i nu för tiden, han sover i min säng men det gör mig inget. Ska sätta ihop våningsängen sen nån gång så Devin och Liam får sova där i.
Devin var så söt idag, som alltid men han hade sina bilar-strumpbyxor på sig och sin nya långa tröja, han såg så mysig ut. :) Han får ha strumpbyxor även om folk tycker det är "tjejigt", var ju faktiskt bilar på och det är ju skönt och smidigt för honom att leka i och det är ju huvudsaken. :) Ska köpa fler åt honom sen när jag får pengar, perfekt nu när det börjar bli kallt också och han ska ha byxor eller utebyxor på sig, blir inte så klumpigt för honom då.
Nu ska jag dricka cola och sätta på musik och sen sätta fart här. :)

Usch, fy o blä!

Vaknade och kollade klockan på telefon, EXAKT 3.33. Fy fan, visste inte vad jag skulle göra :/ har varit vaken sen dess nu o försökt lugna ner mig o tänka på annat. Har så snuskigt ont i halsen men vågar inte gå upp o fixa te. Får försöka somna så det snart kan bli morgon. Devin sover här bredvid mig, shit vad han gnisslar tänder! :O låter så otäckt. Undra om jag fortfarande gör det? Kan ju tyvärr inte veta själv.^^ Jag fick iaf ha bettskena när jag var mindre.

Hade lite mys här förut med Jojo, det var ju på tiden! <3

...

Building walls around my heart to save me.

...

"Man kan träffa någon som känns som någon man saknat i hela sitt liv..."

En underbar helg.

I fredags kom Elin med bilen till mig så jag fick låna den. Ebba följde med dom hem, dom hade med grisarna för att överraska Ebba. :) Så i fredags kväll blev det lugnt med film, Limitless, den var bra! :)
Gjorde mig iordning och packade i lördags sen så drog jag iväg till Stockholm. :D Bland det härligaste jag gjort, helt själv i bilen, passagerarsätet fullproppat med skivor, godis och cola. Satt och sjöng för mig själv och bara njöt! :D Det gick asbra att köra. ;) Blev dock livrädd ett tag när en bil följde efter, stannade, körde om och höll på men var ju rätt kul sen.^^ Jag och Helena gjorde oss iordning sen gick vi ut och fuldansade hela kvällen, lovely! <3 Behöver ju inte vara rädd för att nån ska va på iaf. Min Helge räddar mig alltid, överbeskyddande som bara den! "Ingen dansar bakom min hare!" Hahaha. <3
I söndags åkte jag hem igen så blev inte allt för lång tid med mitt hjärta men vi får ta och ses snart igen. Var ju jättesmidigt att åka bil och slippa allt släpande och byte mm. Fick tyvärr inte igång gps:en när jag skulle hem så jag missade en avfart mot E4:an och lyckades hamna MITT i storstan men det löste jag alldeles själv, var riktitgt stolt! :D

Idag är jag sjuk, kanske blev en aning för mycket Helge-baciller.^^ Har feber, ont i huvudet och halsen och fryser som en stolle. Var ner på stan förut för att lämna in papper till försäkringskassan, såklart hade jag glömt ett så det är ju bara att åka ner imorgon igen. Devin var utan blöja hela tiden. Han somnade till och med och sov jättelänge i vagnen utan någon olycka. :) Imorgon är det dagis för honom igen och jag har inget planerat. Har ju varit fullt upp nu när jag tagit körkortet, plugg och körlektioner varenda dag när Devin varit på dagis. Men nu är jag alltså ledig. Är galet sugen på att sola för det var alldeles för längesen. Men får se hur jag mår imorgon...

Helgen var iaf underbar... <3
Huvudet snurrar av tankar, funderingar och önskningar.

JAG HAR KÖRKORT!!!! :D

"På det här provet här idag är du godkänd." Shit, det känns som en dröm!! :D Har vant mig vid att inte ha körkort, trodde aldrig jag skulle få möjlighet att ta det och jag trodde aldrig att jag skulle klara det!
JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!!! :D
Elin kom och hämtade mig efter så jag fick köra hennes bil, drog ut till Frida en stund. Sen åkte vi runt lite och Elin släppte av mig vid mammas jobb så jag fick låna hennes bil. Känslan att sitta helt själv i bilen och kunna köra vart jag ville går inte att beskriva! FRIHET!! Överraskade Ebba och åkte upp till skolan och hämtade henne, hon blev jätteglad! Sen åkte vi runt lite och sen åkte vi och hämtade mamma när hon slutade.
Underbar dag det här!!!!!! :D

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Migrän.

Körde förhoppningsvis nästsista lektionen idag. Inte för att jag har nåt emot att åka bil med min lärare, han är grymt bra, snäll och rolig, men jag vill mer än gärna ha mitt efterlängtade körkort nu. Han sa åt mig innan vi gick ur bilen; "Nu går du hem och sover gott inatt för imorgon blir det körkort!" Så frågade jag vad jag skulle tänka på till imorgon, är det något jag ska lära mig eller komma ihåg så funkar det jämt att tokplugga, eller tänka på det innan jag somnar, sen sover jag på det och så sitter det liksom på morgonen. Men han svarade bara; "Ingenting." Shit, imorgon KAN jag ha mitt körkort! Jag har liksom vant mig vid att inte ha något, eftersom jag är snart tio år försenad känns det som att jag aldrig skulle få det. Och nu helt plötsligt är det så nära. Håll tummarna för mig imorgon, kommer gråta floder om jag inte grejar det. Nervositeten har faktiskt lagt sig, det här ska nog gå bra.

Igår när jag klarade teoriprovet så var Jojo den första som jag ringde till, så lurade jag henne. :P "Jag är SÅ besviken! Jag hade 66 och 69 rätt igår när jag satt och gjorde dom där testerna och nu fick jag bara 57!" Haha hon gick på det så jävla hårt! :P Kopplade inte direkt heller när jag sa 57. :P Haha det var kul. :P

Fick migrän förut. Så gick halvt som en zombie när jag hämtade Liam på skolan och Devin på dagis. Huvudvärkstablett hjälpte ju inte som vanligt så när vi kommit hem och ätit mellanmål så kom Jojo. Jag satte på en film till barnen och la mig på soffan och somnade en stund. Kändes lite bättre när jag vaknade. Annars brukar det vara helt tvärtom, hatar att sova på dagarna, inte för att jag brukar kunna det, men när jag gjort det ibland när Devin varit på dagis så brukar jag jämt vakna med ont i huvudet och vara helt seg, skitjobbigt. Men nu var det som sagt lite bättre. Jojo gick hem när jag vaknat för hon sa att hon inte tyckte att det var så roligt att vara här. :P Konstigt så roligt sällskap som jag var.^^

Lämnade Liam och Devin till Jonas förut, dom ska vara där till söndag. Var tvungen att köpa godis efter det, blir jämt så när jag haft sådär ont i huvudet, måste ha godis och massa annat som jag är sugen på just då. Blev kräftstjärtar och grillad kyckling, Ebba och Sharon ville göra iordning kycklingsalladen så det fick dom göra. :) Jätteduktiga!

Fick världens finaste bild av Ebba! Min älskade skrutta!
Hon är så omtänksam! <3







Sååååååååå glaaaaaad!!!!!

Teori - check!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Pluggat!

Igår blev det massa plugg med Jojo. Jag fattar inte varför det alltid går så bra när hon sitter bredvid?!^^ Imorgon ska jag låtsas att jag ser henne framför mig. :P Pappa förklarade bromssträckan, reaktionstiden osv och jag fattade faktiskt, så vi får hoppas att jag räknar rätt sen när det väl gäller. Tycker ju inte sådär skitmycket om att räkna.^^ Men det är rätt kul när man väl förstår. :) Varje gång jag vaknade inatt så tänkte jag på teorifrågorna och räknade broms och reaktionstid i skallen.^^ Ska bli så skönt när det här är över, är superstressad över det här. Ont i hjärtat och spykänslor. Jag KAN ha mitt körkort på torsdag. Helt otroligt! Jojo sa igår att vi ska gå ut och käka på torsdag, "nej Alex, det finns inget OM, vi SKA gå ut och fira att du har fått körkortet då!" Känns ju bättre att tänka att jag inte klarar det så att jag inte blir besviken... Guuuu vad ont i magen jag har!!

Tack Jojo för all hjälp! <3

Jag är stolt!

Devin gick med på att kolla på Monsters Inc så vi satt och kollade på den och jag läste lite halvt i körkortsboken under tiden och pratade och förklarade filmen för Devin samtidigt. Han är så söt! Satt och pratade massa om filmen. "Naaae, stackarn! Den dum, bort! Ååååh söt! Den snäll!" Ibland blev det läskigt så att han kröp upp i famnen på mig. I slutet fick jag klia på honom och så somnade han på soffan med huvudet i mitt knä. Är det myskväll så är det! :)

Har suttit och läst massa i min gamla blogg och kom fram till en sak.
Jag har varit duktig på att skaka av mig elaka saker som jag fått höra men på senaste tiden har jag tagit åt mig mer och mer. Men efter att ha läst allt sen Devin var liten ska jag sluta med det. När jag var gravid var jag själv och har varit sen dess. Jag är stolt över mig själv. Att jag en vecka efter snittet släpade på allt själv. Vagn, barn, gå till skolan och dagis fram och tillbaka flera gånger om dagen. Det var brottning, simning, fotboll och dans. All äcklig snö som jag fick kämpa mig igenom med vagnen. Allt som skulle skötas i hemmet samtidigt som Devin var väldigt krävande och hängde på min arm dagarna i ända. Komplikationer efter förlossningen. Sjukdomar och shit, men jag klarade det. Själv!! Tänker inte ta åt mig av nåt mer skitsnack jag får höra. Jag har uppfostrat mina barn själv! Jag tog och tar mitt ansvar. That's it!
För att inte tala om hur stolt jag är över mina barn! Dom är helt underbara personer allihopa!
Det är dom som får mig att orka, det är dom som är mitt liv. Inget annat betyder något.
Jag älskar er mer än ni någonsin kan förstå, Ebba, Liam och Devin. ♥ ♥ ♥
Och mina systrar och underbara familj också såklart. Dom som alltid funnits där. Ni är guld värda allihopa! <3

Hopplöst!

Satt nere på körskolan och pluggade i tre timmar. Klarade äntligen den sista fasen som jag haft sånt problem med, gick oväntat bra så kändes bara så himla bra, som att jag lätt skulle klara teorin. Sen gjorde jag repetitionen och fick sämsta resultatet någonsin! :( Så nu känns allt bara hopplöst....
Men fick gulligaste smset;
Våga inte ge upp!! Du kommer klara det, vet du varför?! För att du är smart, duktig och bäst!! Bara å plugga vidare imorrn eller nått. Gör nått kul nu som ger dig ork!
SMART!? Jag?! :D Wohoo! ;) Tack alla peppande människor! Ska sätta mig och läsa i boken nu och sen ska jag göra resten av testerna som jag har kvar. Får bli att köpa 10 till på måndag som jag kan sitta med på kvällen då, även om det är för dom sista pengarna jag har. Kan inte misslyckas nu, FÅR INTE!

Ebba ska sova hos en kompis inatt och även Liam! :D Det var glädjetjut här hemma i förmiddags när det bestämdes. Lillskrutten, så kul för honom, första gången han ska sova hos en kompis. :)
Han sa att han skulle ringa och säga godnatt sen och så sa han flera gånger innan han gick; Jag älskar dig mamma!

Jag och Devin var upp till affären. Jag var sugen på ostbågar och Devin fick välja nåt godis. Han valde elefanten -godissnören. ;) Så nu sitter vi och kollar på Bilar igen, ingen annan film, bara Bilar.
Kommer ihåg när Ebba var liten, vet inte hur många gånger hon skulle se Lejonkungen, kunde den utantill. :P Och sen ett tag var det Monsters Inc. Den är ju så himla bra!! Ska se om Devin kan gå med på att kolla på den istället. ;)


Vart ska jag blogga?!

Funderar på om jag ska byta tillbaka till http://lexias.bloggspace.se eller om jag ska fortsätta här? Tycker den andra ser lite roligare ut... Beslutsångest va're!! Hjälp mig!



På tal om nåt helt annat, älskar mina och Jojos sms när vi rimmar till varandra, satt nästan och grina när jag läste alla igår...

Frisk igen!

Gick och la oss vid tio igårkväll. Så himla skönt att komma i säng i tid! Fast tyvärr känns det i ryggen på morgonen, skitont och stel för att jag legat för länge. :/ Sen önskar jag att jag kunde sova bättre på nätterna för som det är nu vaknar jag trettonhundra gånger och jag vet inte vad som är dröm eller verklighet.^^

Devin är iaf frisk idag! :O Skönt det! :D

Vid lunch kommer mamma och hämtar barnen och då blir det plugg för mig.

Sjukling.

Dukade fram mums, satte på Devins favoritfilm Bilar och myste ner oss med filtar i soffan. Tog tio minuter sen sov han i mitt knä. Han var jättevarm så han har feber. :( Det förklarar ju gnället och den rinnande näsan idag. Lillhjärtat. <3

Fick bädda ner honom i vagnen när jag hämtade mina andra hjärtan och han sov sig igenom allting, även när jag bar upp honom, klädde av honom och la han i min säng. Ett tecken på att han inte är frisk, hade aldrig gått annars.

Hade tänkt att lägga oss direkt men dom ville såklart ha lite mys innan så nu blir det film. :)

Disco.

Nu har jag varit och lämnat Liam på discot. Mötte Ebba där utanför, hon lovade att hålla koll på brorsan. :)
Kände knappt igen Ebba, man fick klä ut sig om man ville så hon och Hanna hade sminkat sig.


Det är inte klokt vilka vackra barn jag har!!
♥ ♥ ♥

Om och om och om igen....

God morgon!

Vaknade igår kväll av att det ringde på dörren. Fattade inte hur mycket klockan var eller vem det kunde vara så var helt yrslig när jag försökte hitta kläder att dra på mig halvt i sömnen. Men innan jag hade gjort det så hann personen gå o Ebba stod i hallen o skulle kolla vem det var. Men Jejja ringde o fråga om det hade knackat på här också o hon hade kollat o det var tydligen någon som såg ut som en häxa.^^ Tur att jag inte hann se för då hade jag säkert inte vågat somna om o så hade jag säkert drömt massa mardrömmar. :p Särskilt när det var en gubbe här i förrgår som gick runt o sålde nån grej som man satte på över låset så att ingen kan bryta upp låset, han sa att det var väldigt mycket inbrott här och utan en sån där grejsimojs på dörren var det hur lätt som helst för dom att bara bryta upp dörren. Jag som inte kan säga nej tackade ja till att köpa den. Men känns ju säkrare också så det var väl lika bra. Han skulle komma tillbaka på måndag då jag ska betala, 400 spänn. Lite ångest om den kostar typ 50 spänn på ÖB.^^ Men men, fick den ju uppsatt direkt så det är ju bara att betala o se glad ut.

Puckon som kommer och ringer på sent på kvällen, det finns faktiskt barn som sover! Tur att inte Liam o Devin vaknade. Lyckades somna om ganska snabbt iaf så det blev verkligen en tidig kväll igår. Vaknade några gånger under natten. Men var lika trött som vanligt imorse. Skulle nog behöva lägga mig sådär tidigt alla kvällar. Men just nu är jag så otroligt stressad över körkortet så kan inte tänka på annat. Mamma skulle iaf ta barnen några timmar imorgon så jag kan åka ner till körskolan och nöta prov efter prov. Har inte råd att köpa hem flera, har 5 kvar och dom tänkte jag spara till måndagkväll då Jojo kommer hit o ska hjälpa mig med det sista. Får se hur det går imorgon om jag behöver köpa 10 till på måndag. Får väl va så isf. Får snåla som fan nästa vecka, som vanligt. Dessa jävla pengaproblem :/ Jag vill ha ett jobb!!

Äh något roligare nu. Ebba och Liam ska på disco ikväll, Liams första! :D spännande för honom! Pirrigt även för mig. Mina älskade ungar! Så det blir egen myskväll för mig och Devin ikväll. :) Tills vi ska hämta Ebba och Liam kvart i åtta.

Har så sjukt ont i ryggen. Vet inte om det var för att jag och Jojo tränade i onsdags och gjorde massa konstiga rörelser som kroppen inte är van vid.^^
Kan ju också va för att jag bär Devin och vagnen upp och ner för trapporna 328 gånger om dagen.^^
Ska ta och träna med dvd:n "Platt mage, stark rygg". Kan nog behövas. Jojo satt och glodde och klämde på fettet på min mage i förrgår; "Det är så kul att DU också har såhär för det har du aldrig haft!" Överlycklig typ, tack för den! :P
Lägger på mig vinterhullet nu.^^ när jag mår såhär lite halvtaskigt så brukar jag äta precis hela tiden. :/ har dock inte ätit godis på länge för har inte haft pengar till det och min kropp är rätt skum för jag har ätit godis i typ hela mitt liv och hållt mig smal. Sen när jag börjar äta massa mat så lägger jag på mig direkt. Det är ju normalt. Tycker bättre om min diet då, godis och cola! :p

Devin sitter i sin sittsäck o myser framför Bolibompa. Utan blöja! :) Han har redan hunnit med att kissa och bajsa på pottan! :D

Gnäll.

Det behövs diskas, dammsugas, golven behöver torkas, tvätten hängas o vikas. Och så behöver jag plugga...
Men jag orkar inte! Jag är så trött o slut så jag är nära på att börja storböla hela tiden!
Har lagt mig med Devin nu, i min säng. Han är inne i någon period så han gallskriker i sin säng, satt med honom en o en halv timme igår utan att han somna. Har inget tålamod till det idag så därför får han ligga här inne. Dels för att inte störa Liam också och så kan jag förhoppningsvis somna tidigt för en gång skull.

Jag tycker inte om att vara såhär "nedstämd". Jag vill vara glad o ha massa energi. Men som det är just nu känns det som att jag knappt hinner med att andas...
Arbetslös jo tjena!! Ett jobb skulle vara rena semestern. Så trött på att bara gå hemma, städa o släpa!

.....

Jag skulle kunna sätta min högra hand....

Helge!


Helge hade namnsdag i fredags. Det var Ebba som sa för längesen. "Mamma här har Helge namnsdag, då måste du ju fira Helena!" Så jag skickade iväg ett litet paket. Har kollat länge på den där ljusstaken, det står ju typ Helge på! :D Såklart att hon skulle ha den. Och stenen, den är bara helt klockren! :D
Inte klokt vad jag saknar dom!!!!!!

Kärlek!

Tränat!

Körde igår, det gick väl bra. Jag är så jävla petig så vill att allt ska gå perfekt. Blir irriterad på mig själv när jag glömmer nån liten skitsak. Han sa att jag fick köra i helgen om jag kände mig osäker, jättesnällt av honom. Men har varken barnvakt eller pengar till det så hoppar det. Jag kan ju köra, bara att jag blir så jävla nervös.

Igårkväll kom Jens så att jag fick kolla igenom hans bil, tack! :)
Sen kom Jojo o Fredrik så jag och Jojo tränade från dvd:er jag har! ;) Det var SKITKUL så det ska vi försöka göra flera gånger i veckan!

Funderar på vad jag ska göra nu.. Är så snuskigt trött så skulle mest av allt vilja sova. Men då kommer jag bli så himla seg sen och se riktigt snuskig ut för att jag kommer försova mig så att jag inte hinner göra mig iordning. Känner mig själv!^^
Så jag ska försöka leta reda på 30 spänn att sola för sen får det bli att städa. ;)



Sms-konversation mellan mig och Jojo!

Jojo: Får jag komma sen och pröva klänningarna? :D

Alex: Absolut du Rut!

Jojo: Hahaha. Rut? Trodde jag hette Britt? ;p

Alex: Haha jaa men det rimma inte på absolut! Gör om det;

"Ja kom och ta dig en titt

du lill-Britt!"

Jojo: Hahahahahhahaha den var bra.

"Jag kan absolut ta en koll

du rosa penn-troll!"

Alex: Hahahahahahaha bästa!

"Kan jag vänta mig besök inom kort av häxan

eller är du inte riktigt klar än med läxan?"

Jojo: Nej nu! Det där var taskigt!

"Jag borde komma inom kort

annars kanske tant hinner tyna bort.

Men jag kanske kommer runt tolv,

så du borde plocka upp löständerna från ditt golv."

Alex: Hahahahahhahaha! Nej där gick gränsen!

"HA! Ska Quasimodo säga med sin puckelrygg,

du ska nog inte vara allt för stygg.

Kan hända att med lösskinnet släpandes kan det ju ta hela dan,

så shut the fuck up, tror du kan behöva ha en reservplan."

Jojo: Fy fan vad taskigt!

"Du ska ju inte säga nåt med dina celluliter och tjocka magen,

är det säkert att du inte hör hemma i hagen?

Spelar ingen roll hur sent jag är hos dig,

du skulle ändå ha en nakenshow för mig.

Men jag vet varför du har sånt problem med att göra allt i tid och när du ska,

dina leder är lite stela och kroppen är inte riktigt som den va.

Du kan va en fjortis lite då och då,

men det gör inget för jag älskar dig ändå.

Alex: "Fjortis är jag ibland, det kan jag erkänna,

men det måste jag ju va för att passa in med dig när vi ska ut och ränna.

Du får se ut som mojjena i wrong turn om du så vill,

till och med lukta som rutten makrill.

För du är ju trots allt min stjärna,

och den av oss två som är den moderna.

Du lyser upp allt och alla

och för dig skulle jag genom eld och vatten knalla.

Jag älskar dig min ivriga kula,

det är tur att vi kan va både snygga och fula.

Jojo: "Det är tur att vi kan va både normala och lite olika,

för dig skulle jag aldrig ge vika.

Du är min storasyster och jag älskar dig,

du är ju som en halvkulebror för mig!"

Alex: "Utan kulor skulle livet suga,

man älskar dom helt enkelt fast att dom jävlarna är sluga.

Jag är glad att just du är min andra,

då vet jag att du alltid med mig kommer vandra."

 

HAHAHAHAHA! :P

Saknar Jojo och våra egentider!

Så nu drar jag dit så kan vi hålla varandra sällskap när vi pluggar! :D

 

 

Underbar dag! <3

 

Bullbak!

Hade en jättemysig kväll med Em i söndags. Så nu är jag brunhårig med lite rött i, precis som jag ville ha det. ;) Sådär som hon i serien har. Haha helt kär typ.^^

Igår körde jag halkan, det gick bra. Tog sån tid bara när alla skulle köra alla varv så jag satt och hade ont i magen för att jag var så stressad för att Jojo och Fredrik var hemma med barnen. Jojo hade tänkt ha en hel pluggdag och så fick hon vara barnvakt fyra timmar istället. Hon är guld värd, hade ju inte kunnat vara med annars. Men avskyr att känna mig sådär "jobbig" som bara ber om barnvakt hela tiden. Mår piss över det. :/

Har varit och solat o fått massa nya fräknar! :D Nu har jag bulldeg på jäsning! Var ju tvungen att baka när det är kanelbullens dag så att barnen kan få mumsa på det sen när dom kommer hem. :)




Döm mig inte innan du gått tusen mil i mina skor....

Jag vill bara väl men det blir så fel.
Ingen vet hur jag känner. Vad jag vill. Hur jag mår.

Där, innerst inne. Efter alla år...

Morgonhumör!

Mitt morgonhumör är inte att leka med. Särskilt när jag sover borta med barnen. Blir så nojjig om dom vaknar innan och river halva stället eller om det ligger farliga saker o sånt framme. Kan inte riktigt koppla av.

Jojo sa vid frukostbordet. "Fredrik jag tror du ska sluta dryga med henne för jag känner hennes vibrationer o det är INTE läge nu! Antingen kommer hon snart börja spy eller börja gråta."

Hem snart. Städa o förbereda för ny skolvecka imorgon. Har halkan imorgon också, ska bli spännande. :) ska råplugga all tid jag kan nu för nu är det verkligen inte långt kvar. Ska bara ladda upp med en myskväll ikväll med finaste Em. :D Ansiktsmasker, hårfärgning, våran serie o lite mums. Behövs ikväll känner jag med alla mina konstiga känslor...

Landet!

Helt otroligt vilket lugn det är här ute! Jag önskar så mycket att vi kunde bo såhär. Eller ha en villa nära skolan. Det är ju så smidigt när barnen bara kan springa in o ut med sina kompisar. Vet inte riktigt vad jag skulle välja om jag fick välja mellan landet o en villa? Eftersom jag är uppväxt på landet så kommer jag nog alltid vilja tillbaka dit o det här lugnet är oslagbart men vet inte vad barnen skulle uppskatta mest? Klurigt det där...

Har myst en massa med finaste Evangeline, det är lycka det! Beeebis! :D <3

Devin fick bada i Evangelines badbalja förut, då satt han o sjöng "fest Mange nuuuuu!" och "baby baby oooooh" och "mu bä dubbelkvack dubbelkvack kom loss nu börja kvacka!"
Hahaha så söt så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Nu springer han fram o tillbaka på en madrass "färdiga klara gååå! Mamma, kolla nu! JAG KAN JUU!! Gå tjej. (o så går han och vickar på rumpan, eller "wumpan" som han säger) Ett två tre! Mål mål mera mål!"
Hahaha gulleungen! Nu står han o beundrar Evangeline "neeeee sööööt!"
Min underbara familj! <3

Blir att kolla film sen när barnen lagt sig. Om nu Liam, Danne, Fredrik o Niklas kan slita dig från deras spel.^^ vi är hos Frida o Johan o dom sitter inne hos mamma med datorerna.

Ameeeen!! Devin tog nyss Evangelines blöja "jag kasta den!" o så gick han med bestämda steg ut till köket. :D

SÅ MYCKET KÄRLEK! Saknar min Bebbis bara. <3

Haha Devin kom tillbaka med blöjan "lite kall" så sa jag, kasta den i köket. "okeeej" sen kom han tillbaka igen "maaammaaa... MAMMA kasta den!"
Och nu har han pussat Evangeline överallt typ.^^ "å munnen också!"

Dags att inse...

...att jag inte har någon bebis längre!

Igår var Devin utan blöja så han både kissa o bajsa på pottan. Han satt så länge så jag fick springa till skolan för att hämta Liam halv tolv. :p Devin var då utan blöja i vagnen och efter vi hämtat Liam gick vi och handlade och Devin klara sig hela vägen hem! :D
När vi kom hem upptäckte jag att han hade tappat sin napp ute någonstans och det var den sista han hade, förstår inte vart alla tar vägen?!
Men, det var inga problem när han somnade på kvällen, han frågade efter tuttis en gång men inga protester alls! Idag kissade han på toan och nu går han runt i kalsonger! Min stora duktiga kille! :D

Nu har Tommy och dom andra åkt hem, var mysigt att ha besök här. :)
Vi ska gå ut ett tag nu i det fina vädret och senare åker vi ut till mamma med Jojo o Fredrik. Blir nog att sova där också.