Jag känner mig saknad!

Å ni nin älskade trio är sååå saknade! Kärlek till er!! <3
 

Gaah!

Sönderstressad till max! Just nu är det väl hyffsat lugnt men vet hur det kommer bli.. Hujedamej! Har packat det mesta, ska plocka lite tills Evangeline ska sova, då blir det turbofart när jag ska göra nig iordning. Göra lunch till dom små är det som ska göras efter det sen är det väl dags att åka. Kul att jag vaknade och har svalt en kula till piercingen.^^ Så nu får jag ha en asstor ring som inte alls ser lika fint ut, men men. Hinner inte köpa nån ny nu iaf så. 
Hann inte träna igårkväll, besviken på nig själv  :/ Men har iaf träningsvärk i magen så lite nöjd är jag, längtar till nästa vecka då jag kan fortsätta! :D 
Nej nu blir jag stressad igen så bäst att fortsätta! Puss!
 

Torsdag.

Har haft en kanondag. Vaknade med Jojo sovandes bredvid mig, Evangeline kom vid tjugo i sex så blev inte en stressig morgon iaf. :D Gick med alla barnen, sen gick jag hem med Evangeline till Jojo så hon fick ha henne under tiden jag gick iväg och solade. Efter det tog vi sällskap till skolan med Jojo sen fortsatte jag och Evangeline till försäkringskassan och stan efter det. Frida jobbade bara kort dag så hon kom och hämtade Evangeline strax efter ett och efter det hämtade jag Devin. Ebba och Liam gick hem själva idag! :D Dom hann vara hemma en halvtimme ungefär tills det var dags att gå iväg till Liams skola där dom hade kickoff på frita. Var grodspottning, ansiktsmålning, tipspromenad, lyckohjul, bollkastning o lite smått och gott. Barnen fick korv med bröd som dom grillade ute på skolgården. Var jättemysigt! :)

Frida och Evangeline kom förut så alla ligger och sover nu. Frida ska jobba imorgon också så då ska jag passa lillan. Blev liiite mer att göra än jag planerat. Hade tänkt att jag skulle kunna göra mig iordning i godan ro hela förmiddagen och även packat då. Men med en bebis är det inget man kan räkna med att få göra. ;) Även om hon är världens snällaste unge så kan man ju inte kolla bort en sekund. Får passa på att göra allt det där när hon sover middag. ;)
Jag mår så bra när det är fullt upp, blir mycket piggare och på bättre humör. Rutiner. <3 Sen att få GÅ överallt också! Lycka, haha. :P
 
Fast jag ser faktiskt fram emot helgen också, lite barnledigt behövs ibland, få ladda batterierna lite.
 


 
Jag kan inte ens gå utan er luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå när ni inte ser på.
Och genomskinligt grå, blir jag, utan era andetag....

Ebba <3 Liam <3 Devin <3
 
Vad vore jag utan era andetag...

Sometimes I remember the darkness of my past, bringing back these memories I wish I didn't have.

 
 
 
 
 
 
 

Första tandläkarbesöket!




Han hoppade upp i stolen som om han inte hade gjort annat. Det är bra att ha äldre syskon så att man får följa med innan och se vad som händer. ;)

Är jag nåt stolt då?!!

 
 
Min duktiga, fina kille! :D <3

Läxläsning.



Liam sitter och gör sin första läxa! :D <3

Onsdag.

Dagen började som vanligt. Lämnade barnen och sen gick jag till solariet. Efter det kom Evangeline så vi knallade ner till universitetet där vi mötte Jojo och fortsatte ner på stan. Vi letade skor till Evangeline som hon fick av Jojo i födelsedagspresent, jag köpte på mig nödvändigheter till helgen och sen avslutade vi på donken där Jojo käkade cheese. :P
Gick hem igen, mötte Emelie och sen hämtade vi Devin på dagis. Hem och gav dom små mellis och sen hämtade vi Fridas bil, lämnade nyckel till Ebba och Hanna, hämtade Liam, mötte mamma, lämnade Fridas bil, skjutsade hem mamma och sen åkte vi hem för att laga mat. Därefter klippte jag Liam och såklart skulle Devin också ha likadant, visste inte hur det skulle se ut med hans lockar men han blev så söt så. Liam också såklart, men han tyckte att det blev fult. Han måste verkligen få upp sitt självförtroende, min pluttis som är världens sötaste.
Jojo kom och barnen badade och sen kom även Frida och hämtade Evangeline. Ebba, Hanna och en kompis var på bio ikväll så hon kom hem sent. Tjejen som börjar bli stor. :)
 
Jag, Jojo och Emelie roade oss med både det ena och det andra ikväll.^^ Avskyr att vissa personer kan påverka en så mycket bara. :/ Bort med det!
Tränade även ikväll också, 20 min på crosstrainern, 100 situps, 50 armhävningar och plankan. Låter ju inte så svårt men för mig är det riktigt kämpigt och en rejäl skillnad mot den soffpotatis jag det senaste året blivit. Jag är stolt att det är andra dagen i rad. Ska köra imorgonkväll också, och på fredag på dagen om jag hinner, sen tar jag ett break i helgen för att fortsätta nästa vecka. Jag känner i magen.. Det går bra nu! :D
 
Dagen har gått i ett och morgondagen kommer väl bli likadan, ska passa Evangeline då också. :) Får bli en rejäl promenad när dom andra barnen är i skola och på dagis. Känner lite panik över att jag borde börja packa och SLÄNGA en massa men tiden räcker inte riktigt till. Får försöka fixa barnvakt till det några dagar snart och ha någon här som kan hjälpa mig att kasta, är ju usel på det och sparar gärna på allt. :S
 
Nu ska jag krypa ner bredvid Jojo och sova några timmar, Frida kommer med Evangeline halv sex imorgon så det blir tidigt. Puss och godnatt!

Otränad.

Kämpade verkligen som fan men klarade inte mer än 20 min då jag var tvungen att gå av, allt började snurra, det pep i örat och jag spydde.^^ Otränad va're va? Men nu har jag gjort 100 olika situps och 50 armhävningar så jag får vara nöjd... För IDAG!

Såhja!




Nu får det vara nog!!

En halvtimme på crosstrainern och därmed basta!
Jag fattar inte hur det kan vara så svårt, när jag mår så dåligt...

Tisdag.

Var och solade när jag lämnat barnen, sköööönt att jag kommit igång med det igen.
Sen ringde Jojo och sa åt mig att komma ner på stan, jag frågade om jag fick duscha först eller komma som jag var men jag skulle åka direkt, så sagt och gjort, jag drog. När jag väl kom till stan så frågade hon hur jag såg ut och att man inte kunde gå med döskalletights, sjal, kepa och solglasögon!? Wtf?! Haha! :P Jag bara måste ha solglasögon ute för jag pallar inte ljuset, får ont i huvudet direkt och idag var jag extra känslig eftersom jag hade värsta migränattacken igår. Typiskt när jag tänkt i flera veckor att jag har klarat mig väldigt länge nu, men så kom väl allt igår för jag visste ärligt talat inte vart jag skulle ta vägen! Spydde och var tvungen att ligga och kramphålla i huvudet för att det kändes som att det skulle sprängas. Usch säger jag bara, vaknade flera gånger inatt av att jag hade ont.
Imorse kändes det som att jag var bakis som det brukar dagen efter migrän och sen har jag känt det där onda ligga där men jag hoppas det håller sig där långt borta. Kanske har ett samband med plåstret att jag inte haft ont på ett bra tag, isf älskar jag det!
Inatt drömde jag om en tjej som kom och sa nåt till mig, hon såg ut som "ugglan/alien" i the fourth kind, hon hade avlångt och smalt ansikte, stora alienögon, pytteliten näsa och mun. Kul att vakna från det, kolla klockan och se att den är 03.34 :/ Fy fan vilken panik jag fick!^^
 
Följde med Jojo hem och testade hennes kläder, nu för tiden är det ju tvärtom så det är hon som har en lång rygg och jag har en putröv och hängskinn på ryggen! Så jävla trist och jag avskyr min kropp!
Så vi får byta kläder eftersom hennes blivit för stora och mina för små. :/ Har valt ut en halv garderob till helgen nu iaf och nu är även biljetterna bokade... :D
 
Flyttar även snart! Blir lantis, ska bli såå skönt! <3
 
 

Vet inte vart jag ska ta vägen!!

Har sån fruktansvärd migrän! Den som vill rädda mig från detta helvete kan få köpa huvudvärkstabletter och en pizza o komma med! Det känns som att jag bara vill slita av mig huvudet och kasta långt åt fanders! FUCK VAD JAG HATAR DET HÄR!!

Jag trivs i mitt hem!

Ja, hör och häpna, jag tror det här är lösningen! ÄNTLIGEN! :D Det är lååång väg kvar med alla smådetaljer och bös, tavlor och kläder men jag älskar det redan nu! Kors i taket liksom!
Måste kirra lack också så att det blir någon ordning på köksluckorna. Båtlack var tydligen ingen hit, det är många som fått sig ett gott skratt åt historien om mig, Emelie, mitt kök och båtlacken. ;)
 
Har firat Evangeline idag, sen åkte vi hem och jag kom faktiskt ihåg sågen så jag kunde såga av Devins säng. Gick lite lättare än med köksknivar och en fil.^^ Efter det knallade vi bort till Emelie och grabbarna där alla fyra killar rev hela hemmet på ett ungefär, och jag och Emelie gick och gäspade ikapp. :P
 
Ebba kom hem för en timme sen ungefär så nu är allt som det ska vara igen. <3 Hon hade haft det bra nere i Boxholm, haft party för massa tjejer och fått med sig fina saker hem. Känns så bra att det äntligen börjar bli ordning på det. :)
 
Funderar på om jag ska släpa mig ut till soffan, bädda ner mig med lite (mycket) onyttigt och slänga på den där filmen som jag lånade av Johan.... Den verkar aaaasbra men sen går ju inte riktigt jag och kolla på film själv ihop. Men men, kan ju ge det ett försök iaf. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

^^

God morgon.

Jag och killarna har varit vakna ett tag o käkat frukost men den lilla lyxbebisen o hennes mamma ligger fortfarande och sover. Frida har ju jobbat natt men Evangeline?! :p 
Det är redan söndag och jag hann inte riktigt med. Jag vill inte att dom nästkommande helgerna ska gå fort, då kan gärna tiden få stanna några veckor. Jag längtar!
 

Mysig dag.

Blev hämtade av Elin på eftermiddagen och åkte ut till Åby. Har grillat, spelat pictionary och bara haft det sådär mysigt som vi alltid har det. Fick med mig en bebis hem som nu har somnat efter en och en halv timme. Fick absolut inte lägga ifrån mig henne utan hon skulle vara i mitt knä tills hon somnade tyckte hon. :) Hade glömt bort hur det kändes att ha en bebis fastklistrad på sig men kan ju inte säga att jag blev avskräckt utan det var riktigt mysigt. :) Nu ligger det barn och sover i hela lägenheten känns det som och det är det här som är livet! :) Ska passa Evangeline lite då och då nu framöver då Frida och Johans jobbtider krockar så jag kommer få lite att göra vilket bara blir roligt! 
Imorgon ska jag fortsätta ta tag i mitt hem sen blir det kalas för lillstumpan som fyller 1 år imorgon. :) Nu ska jag lägga mig för jag är sjukt trött, sov så himla bra inatt tack vare att jag hade Jojo bredvid mig. :p 
Jag älskar min familj! <3

Har man damp så har man.

Blev så less på städningen o att jag inte kommer på hur jag ska ha det här hemma för att det ska bli bäst för alla att sova och leka. :/ Jag behöver en ny lägenhet eller något mot min damp för det slutade med att jag piercade mig.^^

heeeelt slut!

Spännande dag idag, fick frågan om jag var gravid, sett typ ALLA folk på stan, känslan när man ser en person man varit förlovad med o det känns som ett helt annat liv, lunchade på godaste paus med Dev o trion, köpt piercingsmycke till läppen m.m just ja, har tydligen en överraskning (att se fram emot?!) också.. :p 
nu ligger jag helt utmattad i soffan o väntar på jojo! Gravidtrött javisst!! Jävla plåster!^^
 
 
 

Det kan verkligen pendla...

Från "jag tänker aldrig mer skaffa fler barn" till "ååh det kanske skulle vara mysigt med några till..." haha! :p nu när skolorna o dagis börjat o allt börjar få rutin igen så har jag inte så mycket att göra längre, barnen är bara helt fantastiska o växer o jag är nog inte klar än...^^ Iofs skiter det sig rätt hårt när jag aldrig kan eller vill ha förhållande.^^ 
Vi får väl se vad ödet har planerat till mig... 

sorgligt men sant.

Nothing hurts more than realizing he meant everything to you, but you meant nothing to him.

 
 
 
 
 
 
 

I'm a single parent. What's your super power?

 

I'm 99% sure I can't have you, but it's that 1% that keeps me going...

 

You learn

 

Look deep into yourself before you blame all others.

 

Counting all the assholes in the room well I'm definitely not alone.

Så var den här dagen förbi den också då.
Var trött imorse. Fattar inte hur jag kan sova så dåligt. Har nog aldrig sovit bra på det stället där jag har sängen nu.. Vaknar mitt i natten, vet inte vart jag är, får panik och tror att folk står och kollar på mig så river efter täcket för att lägga över mig. Sen vaknar jag helt kallsvettig och av att täcket är helt blött. Sjukt!

Har agerat frisör idag, till Fia, Ebba och Hanna. Färgade även håret på Ebba och Hanna, topparna blev lila. Dom blev jättefina! :) Emelie och pojkarna var här och åt också, sen hade Liam kompisar hos sig. Fullt hus, idag också! ;) Härligt!!

Blev lite sugen på att möblera om förut, får se om jag tar tag i det imorgon, det handlar nämligen om fyra rum isf så det är inte precis nåt som man gör på en pissekvart!^^ Tänkte kanske vara lite smart för en gång skull och gå några vändor på vinden med grejer INNAN jag sätter igång så det inte är massa bråte ivägen. ;)
 
 
Håll tummarna för att jag får sova inatt! Jag blir tokig annars!! Jag har liksom ingen bebis som håller mig vaken längre så då kan väl jag ta och skärpa till mig också! Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kladd

Harslok.

Längtar fuckong ihjäl mig!!
 
 
 
Kladd.

JAG VILL TYP SKRIKA UT SAKER!!!!!!

...men jag kan inte... :/

Har jag sagt att jag hatar min dator?!

Som ni ser lever den sitt egna liv.^^ Det blir lite jobbigt att blogga från mobilen för jag tycker inte om att skriva på den här heller. :/ Hösten är här för nu kommer alla fökylningar.. Vaknade flera gånger inatt av att jag hade snoppigt ont i halsen. Nu när jag väl har massa tid över när Devin börjat på dagis igen och jag bara går hemma så jag skulle kunna röra på mig o träna massor! Konstigt att jagär mest sugen på att göra det när jag inte kan eller får.  ;) Men hann kolla på gamla bilder innan datorn balla ur och det fanns faktiskt en tid då jag kunde ha mina favoritbyxor och hade synliga nyckelben, och det ska jag bannemä ha igen! Punkt.
 
 

Första dagen i skolan för barnen.

Det gick hyffsat bra att få upp Ebba och Liam imorse, värre var det med Devin. Han hann inte äta frukost innan vi gick för att han vägrade vakna. Fick bära upp honom, klä på honom och bädda ner honom i vagnen där han fortsatte sova. Snacka om att vara trött. :P Liam hann knappt komma in på skolgården förrän det var flera kompisar som frågade honom om dom kunde leka idag. :)
Den här terminen ska dom ha temat resor så Liam hade fått hem ett "pass" som han skulle rita sig själv i sen skriva i personuppgifter och dit han ville resa, Rhodos blev det förstås. ;) Fröknarna hade klätt ut sig till flygvärdinnor och så stod dom med varsin lapp där det stod Gate 1b osv för varje klass. Sen hade dom högtalare på skolgården så det lät som att vi var på en flygplats. Sen fick dom varsin "biljett" där det stod vart dom skulle sitta osv. :) Kul att dom gör sånt där för barnen så det blir lite roligt, vad jag kommer ihåg fick aldrig vi nåt sånt välkomnande när man själv var liten och började i skolan.^^

 
Det märks på Liam att han tycker att han blivit stor. Han hjälpte mig att bära hem en tung påse från affären förut, utan gnäll! Ikväll gick han och la sig självmant, bäddade ner sig i sängen och stängde dörren efter sig.... Vad hände?! Fina unge! <3
 
Har bakat massa idag, sen kom det besök och det var inte nådigt, tror aldrig någonsin det plingat så mycket på dörren under en dag som det gjorde idag. Det bara ramlade in folk. :P
 

Blev klar med allt bakande och diskande för en stund sen så nu blir det sängen, hoppas att jag kan sova bättre idag för så som jag sov inatt var fan inte roligt. Vaknade hundra gånger kändes det som. Nu för tiden gör jag visst det när jag sover själv... :/
 

Once upon a time we burned so bright.

Nu är det höst.

 
 
Augustifesten är över.
Det känns så jävla sorgligt, dels för att sommaren verkligen är slut då och sen för att augustifesten är så jävla mycket minnen från alla år. Där var dom igen... Minnena...
 
Har iaf haft en underbar vecka. Kvällen igår måste nästan ha toppat alla dagar.
Galen, otroligt rolig kväll! Tack alla inblandade!! :D
 
 
 
 
Imorgon börjar skolorna. Det ska bli skönt att komma tillbaka till gamla rutiner igen.
 
Dags att lägga sig så man orkar upp imorgon, är ju van vid att kunna sova ett ta
på mornarna nu men nu blir det ändring på det.. :P

Ni är det dyraste i världen!

Det går bra nu.

Dagarna rinner iväg och jag mår bra. Spenderar dom barnlediga dagarna med Emelie 24/7. Jojo skrev igår: "Vi kommer ju behöva åka in på psyket om vi spenderar för mycket tid tillsammans." ;P
Men snart är barnen hemma igen så då blir allting som vanligt. :)
 
Igår var en heeelcrazy kväll! Å det behövdes. :)
 
I eftermiddag kommer Liam och Devin hem så då drar vi ner och kollar på rix fm. Imorgon firar vi min lilla 3åring men innan det ska vi kolla på Jojo/Bamse på tyskatorget. :)

För tre år sen...

Var jag ett vrak. Jag var själv hemma, söndergråten och livrädd. Komplikationer blev det gott om men till slut gick allt bra. Min älskade Devin föddes för snart tre år sen, kl 12.15 för att vara exakt. :)
Ett litet mirakel.

När jag läser allt gammalt så känns det som att jag mådde så mycket bättre då. Jag hade orken fast jag var helt själv med en nyfödd och två andra barn som skulle iväg till skola och dagis varje dag. Jag är mer lat nu. Jag gjorde massa saker, lät gladare, hittade på grejer, bakade hela tiden och donade med både det ena och det andra. Det känns som att jag var stark i mig själv då. Jag kanske tyckte om mig själv då?.. Vart har jag tagit vägen egentligen? Eller är det som vanligt, att man tror att allt var så mycket bättre förr?!

En sak iaf, som aldrig kommer förändras är min kärlek till mina barn. Utan dom, ingen jag!

Det gör ont i hjärtat att veta att jag inte kommer få krama om Devin på hans dag.
 
Kent - 747 - Devins låt... Så mycket minnen från när jag fick reda på att jag var gravid. Lyssnade på den hela tiden. Alla tankar, alla funderingar, alla tårar, all smärta! Allt har då rakt inte varit perfekt alla gånger iaf, långt därifrån och det gör ont.
Den låten är så speciell... Började toktjuta på konserten när dom började spela den och sen tjöt jag mig igenom hela låten. Min älskade lilla Devin.

Du är värd att dö för...


http://open.spotify.com/track/7BR7Wey330WEqRjl9SGvoz
 
Grattis på din 3-årsdag min lilla apunge! :D -vad vore jag utan dina andetag... <3

Devin

Ebba kommer med namnförslag hela tiden. Nu kom Liam med ett. "Mamma tycker du att Snoppi är fint?!" Å nu spårar det såklart ut totalt... :P

15 dagar kvar....

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, 15 dagar kvar....

Helt otroligt. Det var faktiskt inte längesen jag var skitglad för att det "bara" va 100 dagar kvar... {#} Men har man varit gravid i drygt 280 dagar så är man rätt trött på det -tro mig!
Men snart snart snart kommer vi få våran lilla älskling. Jag är så nyfiken på hur den lilla ser ut o vad det är för en liten skrutt

Älskade underbara barn...
 
torsdag 23 juli 2009 17:57
 

Ledsen...

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Ledsen...

Det har inte varit någon bra dag idag..
Åkte till sjukhuset, barnen var med o för första gången var Liam vaken så han  också fick lyssna på bebisens hjärta. Skönt att ha "min" barnmorska igen.
Fast jag har gått ner ännu mer i vikt nu... Det är ju inte jättemycket men mindre än förra gången o mindre än i maj...
Å när hon mätte magen så hade även den gått ner. Jag sa att jag var orolig över det o frågade om det bara är jag som tycker att jag har en liten mage, men hon sa att jag hade det. Sen kände hon efter om det hänt något eftersom jag har såna förvärkar. Men tro fan det, inte ett skit. Jag blev så jäkla besviken, hade ju önskat att hon skulle säga att jag öppnat mig massor o säkert skulle ha närsom, men nejdå. Min kropp kan verkligen inte hålla sig till bf datumen :S Hon försökte iaf trycka bort kanterna så jag hoppas att det kan göra någon nytta. Har haft ont som satan sen dess o det är ju för att hon varit där o irriterat det. Bebis var iaf fixerad o det blev jag förvånad över, hoppas hoppas att det iaf kan va på g.

Barnmorskan tyckte iaf att jag borde på en läkartid o kolla med ultraljud så hon skulle boka tid men då hade dom ingen förrän 10:e augusti, lite lång tid med tanke på att bf är 7:e + att jag är ju orolig o vill veta så snabbt som möjligt. Som tur var fick hon tag på en läkare som också tyckte att det borde kollas. Eftersom det ändå är 3:e graviditeten o att jag ju fått stora barn innan... Så på fredag ska jag in till spec-ul.

Sen dess har jag bara velat gråta. Men har lyckats hålla mig eftersom jag inte vill göra barnen oroliga. Men tänk så är något fel?
Å just nu avskyr jag att inte ha någon att komma hem till som kan hålla om mig o bara säga att allt säkert kommer ordna sig o som jag skulle kunna dela alla mina tankar med.

Har hittills känt att jag nog inte orkar va gravid någon mer gång så den här gången troligen är den sista, men har nog ändrat mig. Jag skulle vilja vara gravid en endaste gång o ha någon att dela allt det underbara med. Det måste ju vara helt underbart...

Snälla låt allt bara vara bra, jag grejar inte annat...

tisdag 28 juli 2009 22:03

 

Tack & lov!

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Tack & lov!

Hjärtegrynet <3
[Näsa, läpparna o hakan,
blev visst lite liten bild. Sen är det handen som h*n har framför munnen ]

Det gick bra idag. Hon började o skulle mäta blodflödet i navelsträngen, men bebisen gjorde andningsrörelser just då o då gick det inte.. Så då skulle hon mäta huvudet; "Men det här är ingen liten bebis" Hon sa att jag nog gömde den rätt bra Allt såg fint ut som tur var. Jag försökte lista ut om jag kunde se om det var en kille eller tjej, men jag är ju inte något proffs på det där så enligt mig är det en kille eftersom det var saker som "stod ut" överallt :P Var lite sugen på att fråga när hon kollat så att allt var bra, men har jag hållt mig såhär länge så kan jag baske mig hålla mig i tre veckor till, blir mer spännande så ;)

I slutet visade hon ansiktet o sen stannade hon bilden där o jag kunde inte låta bli att köpa den. Å tur var väl det eftersom det första Liam sa när jag kom hem var att han ville se på bebisen. Sen bara skratta han när han såg bilden, blev nog lite mer verkligt för han också
Bebis gör min koncentrations-min, pressar ihop läpparna ;)

Den lilla väger ca 3200 gram. Inte lär det bli någon 4 kilos sa hon. Hon tippade på att h*n i v 40 skulle väga runt 3,5 kg. Fast säker som jag är nu på att jag kommer gå över max tiden o säkert behöva bli igångsatt lär ju skrutten ha tid att lägga på sig ännu mer, men det är sånt som märks helt enkelt

På vägen hem satt jag bara o log, allt är bra med den lilla o jag var på väg hem till mina barn, kunde inte varit bättre! Vad vore jag utan er?! Tack goungar <3

fredag 31 juli 2009 21:27

Se där ja!

Roll: Förälder & gravid [ Byt roll ]

Graviditet

Tidigare graviditet - BF Fre 7 aug 2009

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 7 aug 2009.
Din graviditet startade Lör 1 nov 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 15 nov 2008 (ägglossningen).
 
Du är på dag 280 av 280. (100%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 6 fulla dagar (v39+6).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum idag
Du har 0 dagar kvar till beräknad förlossning.

fredag 07 augusti 2009 00:01

Men då!

Alltid ska det vara nåt.
Allt har en mening...
Jag brukar ju vilja tro det, men i det här fallet har jag svårt att se vad det skulle vara...? Jag är livrädd.

Imorgon är det Liams första dag på dagis, på stora avdelningen. Min "lilla" skrutt har blivit stor

Ebba ville också börja imorgon, tänk när man såg fram emot att börja skolan ;)
Hon som börjar ettan, helt otroligt. <3

Ska lägga mig nu, måste ju upp tidigt. Är nervös... {#}

Allt för er mina hjärtan <3 <3 <3

tisdag 11 augusti 2009 22:34

 

Sömnlös...

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Sömnlös...

För mycket som snurrar i skallen kanske? Är så orolig...

Älskade ungen i magen håller på för fullt, vet inte riktigt med vad men hela magen vibrerar, som när Mirka skakar av sig när hon badat på ett ungefär
Fick göra ctg kurva när jag var in ikväll. Fick testa att ligga på ena sidan först, sen kom barnmorskan in o sa åt mig att byta sida för dom ville helst se hur det såg ut när bebis var still också. Som om det hjälpte^^ Hon kom in sen igen o sa att dom fick ge sig o att det var en liten illbatting därinne. Jag säger ju att det aldrig är en lugn stund

Nu vill jag bara att allt det här ska vara över o att min bebis ska vara här hos oss o att det kan få bli nån lugn o ro nån gång.

 

onsdag 12 augusti 2009 03:57

 

Borde verkligen sova......

Men som om jag skulle kunna?! Snuskigt ont i huvudet också, konstigt^^

Har hundra saker som jag borde göra. Känner mig stressad över det men tänker faktiskt skita i det. Ska ta mig en kopp te o lite att äta kan ju vara bra. Sen ska jag försöka koppla av så gott det går.

Det kommer gå bra.

Tack min älskade familj,
ni är riktiga klippor som jag inte skulle klara mig utan.

Ebba,  Liam o Bebis
{#}

onsdag 12 augusti 2009 22:33

 

TREBARNSMAMMA!!

Torsdagen den 13/8 kom han, min lilla prins!! {#}

Har inte ork att skriva nåt långt nu så det får bli en annan dag.

Den lilla är iaf världens vackraste bebis, såklart!

Å jag är världens lyckligaste!

Med er älskade ungar, är jag rikast i hela världen! {#}

lördag 29 augusti 2009 23:50

 
Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Fin...

Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.
 
Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
du fångar all ömhet omkring.
Små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.
 
Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken
så är vi din tryggande borg.
 
Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara.

 

 

Vackra bebis <3

 

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Vackra bebis <3

 

Det här är äkta kärlek.

 

 

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Minnen <3

En lista.

Snodde den här listan från Em. <3

När fick du reda på att du var gravid?
1:a december 2008

Blev det en chock?
Både och.

Hur gammal var du då?
24 år

Hade du mycket halsbränna?
Mmm fy fan =/

Spydde du mycket?
JOVARS! Bodde på toan i början kändes det som, men som tur var var det sånt som gick över.

Hade du mycket foglossning?
Mm.

Ditt sf-mått som störst?
Orkar inte gå och kolla i journalen men jag tror att det var 34.

Har du fått bristningar?
Nej.

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
Jag trodde det var en tjej. Därför kollade jag bara efter tjejnamn. :P Blev i slutet några dagar innan bf som jag misstänkte och höll med syster som sa att det var en kille. Men jag har haft fel med alla 3 barn haha.

Vad hoppades du på?
Ett välskapt barn, inget annat spelade någon roll.

Gick du över tiden?

Ja, snittades 6 dagar efter bf.

Hur var förlossningen?
Jag var livrädd för att snittas eftersom jag inte varit med om det innan. Och jag var livrädd för sprutan i ryggen och känslan av att inte känna mina ben. Smärtan efter var ett helvete. Och komplikationerna efter gjorde inte det hela bättre precis.

Blev du sydd?
-

Dragen med sugklocka?

-

Hur många var inne i förlossningsrummet/operationssalen?
Många. Å dom var underbara så att jag kände mig trygg.

Hade du någon nära med dig?
Min mamma. <3

Vilket sjukhus födde du på?
Vrinnevi, Norrköping

Hur stor var bebisen?
3555 g och 49 cm.

Vad fick den heta?
Han hette "bebisen" tills han blev 3 veckor och fick namnet Devin.

Var allting värt det?
Utan tvekan!! <3

 

söndag 25 oktober 2009 21:21

 

Bebis

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Bebis

Min älskade son föddes torsdagen

den 13 augusti kl 12.15.


3555 gram och 49 cm lång.

Världens vackraste bebis <3

 

 

Dags att hämta trollen.

 

Sen ska vi gå till Willys för att storhandla. Jag måste ha cola {#} Jag var ju bara till Willys 4 gånger förra veckan för att dom hade 4 1,5 L pepsi för 25 spänn. Gäller ju att passa på, så 4x4 blev det ;)

Går nog in en sväng på Rusta också för att kolla om jg hittar nåt skoj
Åh ska nog passa på att kolla in Babyland också för att kolla ut nåt bärsele, kan ju testa o kolla priset, sen måste jag bort till Babyproffsen nån gång den här veckan också, dom skulle få hem ståbrädor till vagnen som jag har så ska in o kolla en sån också. Det behövs till Liam kan jag ju säga^^

Bärsele behövs också, skrutten har börjat med att han vill bli buren när han är vaken, o jag förstår han, jag skulle tycka det var fruktansvärt tråkigt att ligga ner så mycket som han gör när han sover. Lite lättare om man har båda händerna fria så man kan göra alla hundrasjuttioelva andra saker som man ska hinna med samtidigt. Här går det inte att ligga på latsidan ;)
LOVE MY LIFE! :D

 

onsdag 02 september 2009 12:22

 

Såå...

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Såå...

På 3 veckorsdagen är det bestämt. Han heter Devin. Min vackra son. {#}

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100
Antal män med namnet i Sverige: 154
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 6
 
Kommer från franska Divin som betyder devine och perfekt. -Kan det bli bättre?

torsdag 03 september 2009 09:22

4 veckor.

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, 4 veckor.

Idag blev mitt lilla troll 4 veckor.

Sjukt vad fort tiden går. Hade jag varit gravid hade det gått sååå långsamt. Nu springer dagarna förbi. Hinner knappt med förrän det är helg o sen ny vecka igen. Samtidigt känns det som om skrutten varit här hela tiden. <3

Var iaf till bvc förut. Han växer ju iaf ;) 4440 gram och 54,5 cm. På en vecka har han ökat nästan ett halvt kilo.
Liam vägde 4510 gram när han föddes o var 54,5 cm. Så Devin är så stor nu som Liam var när han föddes, det där extra på vikten som Liam hade skulle jag kunna tro satt på Liams haka^^ Rund som en boll var han när han var liten.

Devin var vaken den här gången, förra gången sov han sig igenom vägning, mätning, mätning av huvud och av & på med kläder. Han klarade tom att pinka när han var utan blöja o fortsätta sova.
Men nu var han pigg o glad. Tack vare att han ätit på ditvägen. Blev lite bråttom efter skola och dagis och ett försök till att få i barnen lite mellanmål innan vi skulle iväg så jag fick gå och amma. {#}
När han är mätt och belåten så är han hur go som helst. Då tittar han med sina stora blåa ögon, ler och försöker prata. Även när bvc sköterskan pratade med honom och hon sa att han var så med och att det var tidigt och att han tom försökte prata. Så har han gjort sen sin 3 veckorsdag
Jag bara suger åt mig allt beröm om hur duktig och fin han är.
Min underbara vackra son.

Var även på annat samtal idag och hon kunde inte sluta säga hur otroligt söt han var och att han verkade så lugn och trygg.
Sen sa hon även att det riktigt lyste om mig, att jag var en fin mamma och att hon skulle vara glad resten av dagen för att jag sett så lycklig och stolt ut.

Tack, underbart att höra och kul att det syns så bra.
Jag älskar mitt liv.

Allt är bara helt perfekt. Fullt upp men jag trivs så grymt bra med det. Sova och bara sitta på röven och glo kan jag göra när jag blir gammal.

 

Ä k t a    k ä r l e k .

torsdag 10 september 2009 21:36 , i Älskade lilla mirakel

 

5 veckor och 4 dagar och han skrattar med ljud!! :D

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, 5 veckor och 4 dagar och han skrattar med ljud!! :D

Min älskade lilla bebis. Vi har haft en riktig mysdag idag, jag har gått runt och burit på han. Jo iofs som alla andra dagar men det har varit speciellt idag. Vi har pratat för fullt med varandra och det märks hur tydligt som helst när han försöker få fram något. Stoooort leende och så ser det ut som om han tar i med hela kroppen för att han har hur mycket som helst som han vill få ur och berätta.
Stannade till i köket när losing my religion var på radion och sjöng med och Devin kollade med stooora ögon. Skrattade åt mig som bara den (vet inte om det berodde på min vackra sångröst{#} haha) men så kom det!!
Ett skratt som hördes!!!!! GULLUNGE!!!!! Ett pyttelitet ljud men det var där iaf!!! :D

Älskade unge!!

måndag 21 september 2009 21:03

 

 

 

 

 

Skumt det är att läsa massa gamla saker som sedan blev sant...

Liam pratar massa om bebisen. "Mamma sen, när doktorn tar ut bebisen... Ebba frågade hur han skulle göra det. Liam visade på min mage o drog händerna åt varsina håll från naveln. Såå när doktorn öppnar o tar ut bebisen."
Det är nog bäst om han får tro att det är så enkelt...
Han vill krama bebisen o lägger sig över magen o håller om den, underbara barn! En bebiskille säger han att det är
torsdag 28 maj 2009 20:13
 

Drömmar om det förflutna....

Blogg lexias :☆ The one and only ☆, Drömmar om det förflutna....

Skumt att drömma om så många på en gång..
Dessutom drömde jag att jag hade fått en systerdotter Hihi vilken underbar känsla! Frida hade fått barn o bebisen var pytteliten o jättesöt.
Sen drömde jag att jag skulle flytta ner till Motala. Mamma o systrar också.
Ville(/vill?) det för att jag tycker att Motala är fint o jag har tröttnat på en såhär "stor" stad. Så kanske ska jag kolla lägenheter (HUS ATT HYRA!!!!) där..... ;)

 

söndag 31 maj 2009 11:15

S k a d a d , heter det.

Inget blir som man tänkt sig...

När man tror att något faktiskt håller på att lösa sig o bli bra så blir det bara helt tvärtom. Allt blir skit o man är tillbaka på samma skitruta nr 1. Jag är otroligt trött på det här. Jag kommer aldrig någonsin mer tro på något eller någon. Kärlek finns inte! Uppenbarligen inte för mig iaf. Inte på det sättet iaf.

Jag har otroligt mycket kärlek från mina barn. Oj vad jag är glad för det, för utan dom vill jag inte ens tänka på hur jobbigt allt varit. Tänker på det fina som Em skrev igår.. Det var så sanna ord <3 Det smset kommer jag kolla på många gånger...

Jag ville o jag försökte.. Tydligen var det inte meningen....

Äkta kärlek....

måndag 08 december 2008 14:43

Du tar så lite plats, jag tar allt.

Helgen var lite annorlunda då jag var barnledig men inte Emelie. I fredags var det massa efterlängtat mys och uppdatering med Em. Städade och fixade i väntan på Robin som jag lyckats lura ner ;P Sen åkte vi och hämtade Jojo på jobbet och sen var partyt igång. Wasa var planen och dit vi gick först men kvällen slutade på puls och det var så grymt jävla roligt! :D "Att göra en Jojo" är det senaste. ;) I lördags latade vi oss halva dagen och när Robin åkt myste jag och Jojo hos Emelie och barnen. Blev bjudna på asgod mat, som vanligt hos Em. :) Jojo var rätt seg och bestämde sig för en myskväll med Frida men jag lyckades övertala dom att hänga med ut till wasa. Vi hade som alltid görkul med massa tokiga idéer o skrattanfall. Kvällen bestod av en massa uppdrag och försök till att dansa på ett fullproppat wasa.

Idag har trion hållt sig samlad mest hela dagen med allt vad det innebär.^^ Imorgon fortsätter våra äventyr...

ego.

I gotta feeling...

That tonight's gonna be a good night....

Förlåt mig...

 
 
 
Jag önskar jag var som alla andra, normal... Jag tror jag har varit själv för länge, det är inte konstigt då att jag får panik. Jag behöver space! Eller så är det bara såhär jag är eftersom jag alltid varit så, så länge jag kan minnas..Sen jag gick i fyran.^^ "Man kan inte lära gamla hundar att sitta" jag antar att det är sant... Jag avskyr att såra folk. 
 
 

Men älskling vi var alla en gång små..

Promenerade ner på stan idag, som på den gamla goda tiden. Det duggade lite men tänkte på hur det var för några år sen, då jag inte hade något val utan var tvungen att gå med alla barn vare sig det var regn, snö eller storm.. Eller alltihop. Jag har blivit bortskämd o jag tycker inte om det. Man borde uppskatta saker mer. Och framför allt, man borde uppskatta sina nära och kära mer. 
 
På stan kollade vi lite affärer och sen fick barnen varsin glass. "Mamma vilken mysig dag!" utbrast Ebba på stan och det var det verkligen. Vill hitta på mer saker med barnen.. Dom kan reta gallfeber på mig o driva mig halvt till vansinne men det spelar ingen roll, kommer alltid älska dom gränslöst i vilket fall! Det är dom som är min styrka. Det är jag och barnen mot världen! <3 
 
Hem tog vi spårvagnen där Budda o barnen väntade, vi knallade upp till kullen tills det började spöregna så vi fick skynda in. Det märktes inte att det var sex barn hemma för dom kom överens väldigt bra o lekte för fullt. :) Vi käkade och Ebba bakade chokladbollar innan dom åkte. 
 
Så jag har inget att klaga på över den här dagen, skulle väl vara att jag är lite seg på att packa nu men det drabbar ju bara mig så vad gör det? ;p
 
 
RSS 2.0