<3 <3 <3

♥ The best and the most beautiful things
in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart. ♥

Så sant.

En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa: I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit.
-Vilken varg vinner?, sa barnet.
-Den du matar, sa den gamle mannen.

Tröttis.

Den här dagen har gått i ett!
Sov knappt något inatt. Fattar inte för jag borde varit astrött. I onsdags så hade jag, Jojo, Fredrik och Danne filmkväll. Såg två asläskiga filmer så jag vägrade sova själv och tvingade Jojo och Fredrik att sova här. Men då var jag tvungen att lova att gå upp DIREKT när Jojo puttade på mig då hon hörde barnen. Så igår morse när Jojo sparkade på mig klockan sju flög jag upp som ett skott. Höll igång hela dagen igår och la mig sent. Men kunde ändå inte somna, sov jätteoroligt och rätt som det var vid halv två så flög jag upp och satt i sängen och bara stirrade ut genom fönstret och undrade vad fan som hade hänt. Satt där ett bra tag och sen när jag väl vågade kolla på telefon vad klockan var (är fortfarande livrädd för att den ska va 3.33) så hade jag fått ett sms och det var vibrationen från det som jag vaknat sådär läskigt av.^^ Tack för den!
När jag väl lyckades somna om efter det så vaknade Devin, gjorde mer välling med det dög inte så då la jag honom i min säng. Han ville göra allt annat än att sova så när det gått över en timme la jag honom i hans säng igen och då somnade han. Då hade jag blivit hungrig så halv fyra inatt satt jag och åt knäcke och drack oboy.^^
Sen lyckades jag somna för att sova i ett par timmar.

Var så trött nu på kvällen så jag var nära på att börja tjuta. Har städat hela dagen medans barnen stökat till. Tvättat många tvättar så nu hänger det tvätt i hela lägenheten.

Ska packa allt till imorgon sen får jag också sova. Hoppas på att jag kan sova bättre inatt. Måste försöka hitta nåt ställe här i närheten där man kan plocka massa blommor. Vill ju göra midsommarkransar till barnen :) Och mig med såklart ;) Klockan 11 kommer dom och hämtar oss så då ska vi vara klara. Ser fram emot imorgon som bara den. Har dåliga minnen från dom flesta midsomrarna så den här ska bli extra bra har jag bestämt! :D

Grym kväll!

Hade så sjukt kul i lördags. Åsa hade födelsedagsfest så vi var och firade henne. 9 pers men SÅ kul! :D Vi hade gjort en låt som vi sjöng för henne. ;) Sen satt vi och pratade, åt pizza och dansade! Senare fick vi skjuts in till stan.
Grym kväll! Fler såna! :D


Hey ho, let's go!

Sådärja! Jojo och Fredrik kom nu på kvällen. Fredrik fixade så att jag har trådlöst internet till min dator och så att det finns internet på min gamla som nu får bli barnens dator. :D Tacksomfan!
Fanns MASSA gamla bilder på den gamla datorn så jag och Jojo fastnade där. Kort från när Devin föddes mm. Såååå söt! Underbara ungar, vad vore jag utan er!? <3 <3 <3
Sen såg vi massa kort på oss själva och hur vi har förändrats. Vi har blivit tråkiga. :/ Så jag blev lite impulsiv och ville ändra frisyr, Jojo fick rätta till mitt hår, klippte det själv igår en bit, men nu såg Jojo över det och klippte en bit till. :) Sen klippte jag även upp det och så blev det en snelugg. :) Får bli ordning på mig nu så jag orkar piffa till mig lite, inte gå och se likadan ut vareviga dag. Skärpning!

Det har varit tråkigt väder även idag. Men vi sket i det och gick till Himpa förut, jag och barnen och Ebbas kompis. Jag trodde det skulle vara skönt i vattnet när det regnat och småduggade lite då och då men det var iskallt. Men det var inget som Devin brydde sig om utan han gick ner för trappan i den mellersta bassängen och när han inte nådde så slängde han sig ut och flöt på armkuddarna och simringen. Sen sparkade han sig in till kanten, gick upp och ställde sig på kanten, höll mig i handen och hoppade i. Inte ett dugg rädd! :) Hela tiden, om och om igen. Liam däremot börjar tjuta om han får vatten i ansiktet men Devin bara flinar. Sån skillnad. Devin ÄLSKAR det verkligen. Var även denna gång tvungen att tvinga upp honom och det blev gallskrik. Jag tror att han skulle kunna vara i en hel dag om han bara fick.

Imorgon hoppas vi på bättre väder så att vi kan gå dit och vara där ett tag. :)

Jaa det ska jag!

Jag ska gifta mig med han som kan sjunga den där till mig och verkligen, verkligen mena vartenda ord.

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

Liam 15 juni 2011

"När vi var på badet så såg jag en gammal och han hade långa tuttar som bara mammor ska ha."
Sen funderade han ett tag o frågade sen lite oroligt; "Kommer jag också få såna långa tuttar när jag blir gammal?"

Älskade tok. <3

Trött, seg. Seg och trött.

Borde städa. Men jag orkar inte. Väntar på att Jojo o Fredda ska komma och hämta hans skjorta som jag tvättat och strukit. Sen måste vi planera allt för imorgon. Det känns som om det kommer bli VÄLDIGT mycket att göra. Fixa käk och tårtor till 20 pers i en pytteliten lägenhet tillsammans med 3 barn och en katt. Höhö! XP Hinna ner till utspringet och sen hem igen innan alla andra kommer, utan bil såklart! Lycka till till oss!^^

Helt normalt sms till Jojo...

"Jobba på nu min pung,
Det håller dig ju faktiskt ung.
Fast att du är trött, lat, seg med mera,
Så kommer dina pengar bli betydligt flera.
Å i dessa tider kan det vara riktigt najs,
Så att du kan mingla runt på många kalajs.
Våran sommar är här o det betyder festa.
Utan dig går det inte lika bra för du är ju den bästa.
Forever and ever är du min stjärna,
O på mitt bröllop ska du självklart vara min tärna.
Om det nu skulle vara så att jag skulle vilja gifta mig nån gång,
Men den väntan kan bli riktigt lång.
Jag vill nog inte ha nån karlsloksröv,
Dom kan lika gärna blåsa bort som vissna löv.
Jag har ju dig o det är jag oerhört tacksam för,
Tack för att du är du o allt du gör.
En av världens bästa moster o finns alltid för oss,
Det är bara du som kan få mig att riktigt släppa loss.
Tillsammans kan vi vara lite olika men det är så det ska va!
Vi är helt enkelt bäst o allt vi gör blir så jävla bra!
Förlåt för att jag ibland är seg som en snigel,
O på dig o Fredrik som en igel.
Förlåt för att jag sabbar era teckningar ibland,
O era färgläggningsplaner rinner ut i sand.
Det är ju bara så kul att vara i erat gäng,
O trångt o mysigt när alla delar säng.
Ibland kan jag dock få lite ont i magen när ni bråkar o tjurar,
Men jag tror på er så på't bara o riv alla murar.
Du har blivit en toffel men jag tycker om dig ändå,
Vill ju att du ska va lycklig o bra må!
Nu ska jag ge mig o ta tag i mitt,
Men räkna med mig imorgon kväll, då öser vi min älskade pitt!!!!!!!! :D"

Det är bara vi som förstår.^^

Måndag.

Gick till folkparken imorse när vi vaknat och grejat lite. Satt där med Jojo och Fredrik. Solen värmde men det blåste som bara den. Man ska INTE behöva få tuppskinn, mitt på dagen, mitt i sommaren. Det är INTE okej! :(
Kändes som sommaren höll på att ta slut och hösten var på väg. Får rysningar av bara tanken. :(
Gick hem runt tre någon gång och sen dess har jag städat. Sorterat alla leksaker. Allt är inte klart men oj vilken skillnad det är och vad skönt det är att få ordning på allt. :) Barnen har varsitt fint rum nu! :D
Att jag får sova i vardagsrummet gör mig inget bara dom har det mysigt. :)
Ska lägga upp massa bilder sen helgen och idag men orkar bara inte det nu. Ska lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen. Ebba ska till tandläkaren imorgonbitti och sen när jag lämnat pojkarna på dagis och Ebba på skolan så ska jag raka vägen till Jojo för att hjälpa henne handla allt till torsdag.

Här är iaf lite bilder från balen :)

http://www.nt.se/bildspel/player.aspx?slideshowID=6888890&firstImageID=6888892#index=0

Skön helg!

Gick upp tidigt i fredags. Ebba gick till skolan och jag, Liam och Devin knallade iväg till Willys. Vid tio kom Jojo och vi satte igång med att fixa oss. Sen kom Frida och hämtade barnen, Liam hade bara tjatat efter henne sen vi vaknade.^^
När dom åkt så gick jag och Jojo upp till Fredrik och sen kom Danne. Vi fixade det sista och sen fick vi stressa iväg för att vi var sena, skulle vara där 16. Gick till Simon och Åsa och dumpade lite saker o sen gick vi iväg allihopa. När vi kom dit så väntade alla på att man skulle ta kort så vi hade inte ens behövt stressa.^^ Tog kort och sen väntade vi bara på att få äta, alla va skithungriga. :P Förrätten var sååå jäkla god och när vi sen skulle få in maten så sa både jag och Jojo "bara det inte är rött kött". Och vad var det? :P Men vi åt faktiskt, lite i kanterna iaf.. Första gången vi åt det. Men jag mådde illa sen efter. :/ Efterrätten var också skitgod. Sen drack vi drinkar och sen var det dans! :D Det gick väl sådär, höhö.
Vi gick därifrån efter dansen och bytte om hos Simon, var lite jobbigt att andas i klänningen när man ätit som en häst.
Sen satte vi oss och myste på bryggan vid strömsparken. Efter det blev det puls, jag hade dock ont i huvudet (som vanligt) så var inte sådär jättekul. Efter ett tag så tröttnade vi så jag, Jojo, Fredrik och Danne drog hem, tog ett nattdopp, kollade film och soov!

Igår kom mina sötnosar hem och vi hade myskväll. <3
Sen satt jag här helt själv när det började åska och jag blev livrädd men som räddarna i nöden ringde Jojo o sa åt mig att gå ner och öppna och där stod hon, Fredrik, Danne och Niklas. :D Blixtrade på som bara den så vi drog ut allting och tände ljus. :)

Imorse blev det Ingelsta igen^^ Tog med alla barn och handlade på rusta och bauhaus, tyckte att dom andra kunde få sova lite.^^ Lämnade Liam på ett kalas och sen åkte jag, Ebba och Devin ner på stan och köpte avslutningskläder till Ebba. Efter det var det bara raka vägen och hämta Liam och sen bestämde jag och Jojo att vi skulle ta med barnen till Himpa som öppnat.
Devin hördes över hela stället, först var det för att han vägrade ha på sig sin bad/soldräkt men jag fick på han den till slut. Han var som en fisk i vattnet. Inte ett dugg rädd, hoppade från kanten, satte sig ner på kanten för att sen luta sig framåt och i, som att han skulle dyka. Och så sa han "Mamma kolla vad jag kan!" Hela tiden! SÖTA UNGE! :D
Var tvungen att ta upp honom för att han skakade när han inte var i vattnet, det blev GALLSKRIK! Så vi fick gå och köpa glass för att han skulle kunna sitta och värma sig lite.^^ När han ätit upp hoppa han i direkt igen.
Ebba och Liam låg och solade och var inte alls lika badsugna. Måste ha något att göra med babysimmet, Devin älskade ju det när han var liten. :) Är så glad att han kunde gå på det, har velat med Ebba och Liam också men det har bara inte blivit av. Lite synd bara att jag inte fortsatte med Devin, men men.
Blev gallskrik andra gången jag tog upp honom också, "BAAADAAA!" Men då fick vi gå hem för han hade varit i så länge. Efter det käkade vi hos Jojo och Fredda. Devin pratar bara mer och mer och det är så kul att höra allt nytt som han lär sig. <3
När vi kom hem så satte vi igång att möblera om. Jag hade sagt nåt om det till barnen i lördags när jag var rastlös och det hade dom ju såklart inte glömt. ;) Men jag fick ju träning iaf, man får ju se det från den ljusa sidan.

Skillnad.^^


Ovanför har jag inget smink och nedanför bara ett drag med mascaran.
Att det kan va sån skillnad, ser ju ut som om jag inte ens har ögonfransar på bilderna över.^^
Brun är jag iaf.. Å det är inte smink! ;D

Mysig kväll.

Hade största smilet när jag gick och hämtade Liam och Devin, som jag har saknat dom! :D
På vägen hem från dagis började det regna och åska och lagom till att vi kommit in genom porten ringde Ebba och sa att hon ville komma hem tidigare så det var bara att knalla ut igen och möta henne.
Hem och bakade kolakakor med Liam. :) Trodde inte att det skulle bli nån grillning men vädret blev bättre så vi gick upp till skolan. Devin gick och Liam ville köra vagnen så det gjorde han. Devin började springa efter och skrika "mina", jag trodde att det var för att jag tagit nappen ifrån honom men det var vagnen han ville ha.^^ Så han gick och körde den en bra bit, när Liam försökte hålla i den så var det bara "MINA!"
När vi kom till skolan så böev det brännboll. Barnen mot föräldrarna. Jag var dock inte med eftersom jag höll koll på Devin. Liam ville inte heller vara med för han hittade kompisar att leka med. Devin var hur söt som helst när vi satt där på gräset, sprang emot mig, kramade mig och sa "miiiiin mamma!" :D
Sen grillade alla, vi hade med kött och så hade vi pastasallad till. Asgott var det, det lilla jag hann äta i slutet.^^ Devin åt kött som bara den! :)

Nu sover mina gullhjärtan... Guuu vad jag älskar dom!




"Jag såg det på facebook" - nej tack!

DÄR RÖK DEN!
Facebook är... Borta! :D
Fy fan vad skönt det känns! Jag har ett liv - på riktigt! :D
Har ju iofs bara inaktiverat kontot men iaf, ska låta bli den på ett bra tag nu! Orkar inte ha hela mitt liv där. Folk som bryr sig hörs jag ju med i vilket fall.
Skulle vilja ge fan i telefon också.^^ Iaf inte ha den med överallt. Jag orkar inte vara tillgänglig hela tiden.
När vi var ute hos mamma när det nu var så spelade jag cd-skivor! Det var lycka! Jag är trött på jävla datorer och nymodigheter. Ska köpa en vinylspelare och skaffa massa LP skivor! Jaa det ska jag! :D

Nu ska jag käka lite lunch och sen är det dags att hämta Liam och Devin på dagis!! :D

Pms-faan!

Mitt humör är inte som det ska vara. Deppig typ... Och tusen tankar som snurrar i huvudet. Vad vill jag, vad vill jag inte?! Avskyr det!
Kan man inte bara få må bra hela tiden?!

Imorgon är det iaf bal! :D Hoppas jag blir lite mer peppad bara. Jag och Jojo hade ju som sagt vårat mål, vi skulle gå ner några kilo, men det gick ju inte så bra. Jag har istället gått UPP ett kilo! Wtf?! Aja, skyller på pms, vräker i mig massa snusk. Ingen som helst självbehärskning.^^
Kommer väl förhoppningsvis i klänningen iaf, andas kan bli svårt bara.^^
Hoppas på att vi går ut efter balen imorgon för jag och Jojo har inte dansat på år känns det som.

Idag är det studentfotboll som jag skulle varit med på men får hoppa det. Får ju hem mina trollungar och vill inte skaffa barnvakt eftersom jag ska ha det imorgon. Tack Frida. <3
Och ikväll ska vi till Ebbas skola för att grilla och spela brännboll. Mys! :)

Vi är lite "olika"^^


<3

Finns inte ord för hur mycket jag älskar er!

Älskade systrar <3

Jag har tråkigt!

Väntar på att Jojo ska höra av sig. Hon skulle ha sovmorgon. Det har hon väl haft nu så det räcker och blir över?!^^
Jag vill ju gåååå!
Känner att jag rört på mig alldeles för lite. Sist var i fredags, då sprang jag och Fredrik runt strömmen, Ebba cyklade. :) Hade sån grym träningsvärk då sen förra gången men det var bara på't igen! ;) Får se om jag och Jojo springer ikväll. Vi hade ju ett mål till imorgon, det har ju inte gått sådär jättebra... Men men.

I fredags sprang vi som sagt, sen gick jag upp till Jojo, Fredrik, Danne och Simon. Vi gick och käkade pizza och spelade fifa. Jag ville se på fotboll men alla andra bangade. :/ Sen kom Åsa också o sen busade vi lite.^^ Höhö.

I lördags blev det lite party hos Jojo och Fredda. :) Sov som en röv för Fredrik höll på att "prata" hela natten. Danne och Fredrik mådde inte sådär jättebra när vi vaknade i söndags.^^ Jag och Jojo satte igång att städa sen gick vi till donken där vi mötte alla systrar, mamma och Ebba. Bestämde då att vi skulle åka ut till Elin och Dawe och sova där. :) Så vi grillade och myste en massa. Dom tog in grisarna för första gången, dom är så söta så man smälter. <3
Kollade på big brother finalen och rätt person vann. :D Simon! <3
När dom tagit ut grisarna igen så fick Ebba gå och lägga sig och vi andra fortsatte med vårat rollspel som vi började med när vi var där förra gången. Askul! ;)
Fick sovmorgon på måndagen och sen drog vi och badade. :) Dawe knuffade i mig.^^ Solade ett tag och badade igen och sen åkte vi hem till Elin och Dawe igen för att käka. Sen åkte jag och Ebba med Frida och blev avsläppta hos Jojo och då var det raka vägen till folkracet. Helgen har gått i ett och den här veckan är som bortblåst. Det går för fort. Sommaren kommer snart vara slut och det är hemskt! :/ Försöker njuta så mycket jag kan.

Imorgon kommer Liam och Devin hem igen och jag längtar!! <3 Saknar dom så mycket!

Nu vaknade Jojo så nu blir det stan! :D

Folkrace 6/6

Betongen <3

6 juni 2011

Sveriges nationaldag.

Men för mig kommer det alltid vara den där dagen.
7 år sedan... :(
Så längesen men det känns alltid extra jobbigt.
Långt där inne sitter dom där jobbiga minnena och kommer alltid att göra.


http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q

http://www.youtube.com/watch?v=8YzabSdk7ZA



Försöker tänka att allt har en mening men vid dom här tillfällena är det svårt.
Älskade lilla hjärtat.

Min klänning! :D


Fast som sagt, den är finare irl. ;)

Härlig början på dagen!

När jag lämnat barnen på dagis imorse knallade jag upp till Jojo, Fredrik o Danne. Vi tog varvet runt strömmen och sprang 3 minuter, gick 4 minuter osv. Fredrik peppade som fan så varje sista halvminut ökade vi på, kändes som om jag skulle spy varje gång efter jag sprungit, fick knappt nån luft. :S När vi se kommit tillbaka så körde vi några övningar för magen också ;) Känner mig jätteduktig! :D Vill komma igång och röra lite på mig så springa såhär 2 gånger i veckan skulle vara perfekt. Sen försöka zumba varje kväll också. --> http://runkeeper.com/user/alexandraenell/profile

Nu är jag hemma igen, ska packa till Devin och Liam så att det är klart.
Ikväll blir det betongen/fifa/film-kväll! :D
RSS 2.0