Grattis Liam 7 år!

Det är lika hemskt varje gång att vakna upp på sitt barns födelsedag utan att dom är hemma. :/ Jag skaffade inte barn för att vara utan dom.
Åkte ner och hämtade Ebba i Boxholm förut och fick sällskap av Jojo. Gu vad jag hade varit ensam utan henne, tusen tack till henne för allt hon gör. Hann komma hem o greja lite innan Jonas kom med Devin och Liam. "Min mamma och min låtsaspappa!" sa Liam när Jojo var här. :D 
 
Tänk att för 7 år sen låg jag på bb med en underbar "liten" bebis som till slut faktiskt kom ut. 21 dagar över bf blev jag igångsatt. 4520 gram och 54.5 cm lång var han. Dressen jag packat med i strl 50 var för liten. 
Mitt hjärta tog du från första stund! Du var min lilla prins och jag visste redan från att du var tre veckor att du var en känslig liten kille och en "tänkare" När du var liten såg du precis ut som en liten Alfred. :) Ebba ville att du skulle heta Emil. Du kallades tiger och jag tyckte du skulle heta det i andranamn. Som tjejnamn hade jag Jonna och Jonas ville Ninya. Din pappa hade bestämt Liam från början och så blev det. Jag njöt bara av att äntligen få ha dig hemma hos oss. :) 
 
Sju år... Tiden går fort. Nu är du en bestämd liten/stor kille och fortfarande mycket känslig. Att vara snabb är inte din starka sida men det kommer nog det också. ;) 
 
Jag är så stolt över mina barn så jag får alldeles ont i magen. Dom är världens raraste och jag avgudar dom!
Barn är livet och jag vore ingenting utan dom! Vad vore jag utan era andetag... ♡ ♡ ♡
 
Vi avslutade kvällen med att mysa ner oss i min säng och kolla på rädda willy. Jag har kliat, klappat, kramat och pussat. Nu är allt som det ska igen, nu är dom hemma. Jag ska bädda ner mig bredvid dom nu och försöka sova med alla tankar som snurrar.
 
Tack alla som var här och firade Liam på hans dag. <3
 

...

...

Du behövde någon större och jag behövde något att längta till...

Panik.

Jag har panik, är utan mina barn till på onsdag. Vad ska jag göra? Jag vägrar va ensam. 

En till...

Men bara om min älskade väntar - Nationalteatern
 

ÄLSKAR den låten!

Dagens låt...

Last Kiss - Pearl Jam

Mys-fredagen!

Vi käkade som vanligt tacos igår.. Och det är lika gott varje gång! ;)
 
Devin tog två bitar av brödet och sa att den ena var till honom och den lilla biten var till Evangeline. Då sa jag att han var gullig som tänkte på henne. Då svarade han; "Ja jag är verkligen mycket gullig!"

Ett riktigt litet charmtroll är vad han är! :D
 

VAMPYR-LIAM

Det är bara flugan kvar som letar efter skiten...

 
Ja det är vårat uttryck som är ännu värre än att inte ha alla hästar i hagen.^^
För vi är långt ifrån normala o det är inte många som delar våran Enell-humor men vem bryr sig?! Vi har alltid varandra och vi har så fruktansvärt roligt!! :D 

REBUS

Taggad.

Pepp på halloweenfest imorgon, få göra mig iordning, dricka öl o gå ut o dansa. 
Efter mycket om och men så har jag nu en utklädnad som jag är relativt nöjd med. Vet inte hur många gånger jag ändrat mig o känt mig för ful för både det ena och det andra. Håller tummarna för att det blir bra nu och att jag och Emelie kommer ha kul trots puls.^^ Pusshej.

She's so afraid...

Mötley crüe - afraid
 

Det måste ju vara bästa låten någonsin.

Lärorikt.

Tänk att man kan lära sig så mycket av att prata med en männsika man aldrig träffat förut under en ynka halvtimme.^^ Och hur man kan beundras av en annan för att tänka o tycka på ett fantastiskt sätt. Fastnade direkt o tror verkligen på det här. Ska sova nu så vi förhoppningsvis slipper stress imorgon. Behöver påminna mig själv att jag faktiskt också ska iväg imorgon o varje vardag framöver. Åh jag har något att göra, känner mig.... inte behövd för det är inget jobb, men känner mig snäppet över inte helt jävla värdelös iaf! :D 

Gullunge.

Utvecklingssamtalet för Liam gick bra. Han är en omtyckt kille som är omtänksam o snäll. Dock lite mindre bra på att koncentrera sig, han blir otålig o tycker att det blir jobbigt att sitta still o så börjar han lätt pilla med annat. Som det är hemma också alltså.^^ Men hans skola o fröken är så grymt bra så dom kom överens om att när det blir jobbigt så får han gå ut o springa av sig ett tag o sen komma in o jobba igen. Tycker det känns så skönt att dom inte tvingar o tjatar så det blir en ond cirkel utan ser det från Liams bästa. Alla är olika o jag vet själv hur grymt svårt det är att sitta stilla. 
Men han fick såå mycket beröm o beundran för hur mycket han faktiskt lär sig o snappar upp trots att han försvinner iväg o verkar vara någon helt annanstans vissa stunder o göra allt annat än det han ska. Det fastnar direkt sa hon fast att man inte förstod hur. ;)
 
Sen berättade hon vad Liam hade gjort på morgonen precis innan. 
Varje barn hade fått komma fram en o en till tavlan för att skriva en mening som började på jag. Då hade Liam skrivit; Jag har världens bästa mamma och pappa.
 

Fina älskade unge, DU är världsbäst! <3
 
Tokunge! <3

Did you know I missed you?

I miss you.

Fantastiska vänner!

Emelie och Jojo gav mig en present förut "För att vi tycker om dig o för att vi vet att du inte skulle unna dig det själv. Och du BEHÖVER det!"
Det var den svindyra vattenfasta eyelinern i det lyxiga märket som hon på kicks tipsade om igår. Den som satt som berget trots vatten. Mina ögon är ju inte som dom ska så dom rinner hela tiden o försöker jag va kolsvart sminkad så tårar jag garanterat bort det. Jag kan inte ens skratta utan att sminket är paj. Jag kan inte ens ligga ner o se på film utan att ögonen rinner. Den här verkade klockren men jag gick därifrån eftersom den var för dyr o Liam fyller nästa vecka o jag kommer tyvärr inte ens kunna köpa allt jag vill tills dess.
 
Så går min älskade trio o köper den åt mig... Å ja jag behöver den för jag började tjuta bort allt smink.^^ 
Nu kommer jag äntligen kunna ha så mycket smink som jag vill o ha det kvar längre än fem minuter, trots att jag skrattar! :D
 
Fina människor! <3

Nöjd tjej :D

Skulle jag?!

Direkt på morgonen när barnen precis hoppat ur bilen?! Aaaaaldrig....
 
 
 

Pax för snyggdoktorn!!

Vi blir visst hela trion på sjukhuset imorgon..... Vi kommer tro att vi är med i Greys.... ;p

Karlslok kallas det...

.

Ser fram emot imorgon! Emelie får följa med o hålla handen. Jag hade ju tänkt få ihop promenaden för imorgon till o från sjukan, två flugor i en smäll liksom men så blev det inte nu. Tar en prommis efter istället. :) 
Jag har ändrat mig sjuttioelva gånger idag om vad jag ska klä ut mig till. Nu är jag tillbaka på det som jag sa från början. Men det är liksom inte klockrent kan jag känna. Vill att det ska vara perfekt. 

Lunchen igår.

Tisdag.

Smög nyss in hos Emelie med min egna nyckel hit. ;) Första gången jag får en nyckel till nån tror jag...^^
 
Om en timme ska jag på utvecklingssamtal för Liam. Efter det blir det en promenad med mamma.
Igår gick jag, Emelie och Jojo en promenad på 15 km. Duktigt må jag säga för att va oss! ;D
 
Skulle vilja ha mer tid den här veckan så jag skulle kunna hinna med allt jag vill men aja! Snart lördag, ska bli så sjukt roligt! :D Hoppas man kommer in nånstans också. Både puls och hugo lär ju va smockat. :S Men ut ska vi, dansaaaa! :D

Dags att ta i med hårdhandskarna!!

Jojo tar över min facebook till på fredag. OM jag har hållt mig till mitt ätschema vill säga. Annars får jag tillbaka den på söndag. Hårda bud om man ska bli smaaaal! :D

Sömn.

Att sova kan vara så viktigt.
 
Imorgon ska jag gå flera timmar. Hårdträning inför helgen. Here we go... Again.

.

Svårt...

"För att bli älskad måste du älska dig själv först."
 
Varför ska det vara så jävla svårt? Jag vill bara vara normal!
Jag hatar mig själv.
"En sån där" kväll. Kul.

Att ha en av världens bästa i sitt liv.

Syskonkärlek...

Det blev ingen hyrfilm heller. Barnen har varit som katt o råtta i stort sett hela dagen. Det är vid såna här tillfällen jag önskar jag hade någon. Så jag fick lägga över ansvaret på nån annan ett litet tag eller bara slippa säga till en endaste gång, slippa känna att jag bara tjatar på dom. En promenad skulle vara underbart, få ladda batterierna o rensa huvudet innan jag börjar äta på blommorna eller rymmer. 
 
Å så rätt som det är blir dom sådär tokigt goa igen, då dom skrattar, pratar, skojar o tar hand om varandra. <3
 
Just nu;
 

Myssöndag.

Jag ställde in planerna på bowling idag. Barnen bråkade så jag sa nej. Vet dock inte om det vart ett direkt "straff" för istället ska vi hyra film o göra egen pizza. Liam blev säkert nöjd för han tjurade ihop när vi igår bestämde bowling o inte bio. Blir lite halvt gråhårig här hemma när jag tjatar hela dagarna långa. Dom är världens sötaste när dom vill men där emellan retas dom, slåss, bråkar o tjafsar. Jösses!! 
 
 

"Mamma! Du har stått på den där JÄTTElänge utan att stanna!"

Det var Liams kommentar när han satt nerbäddad med täcke i sin lilla fåtölj med godiset i knät, drickan bredvid sig o lite lagom jobbigt fick vrida huvudet bak mot mig på crosstrainern. Tack mitt lilla hjärta, då är jag inte den enda som tycker fem minuter känns som en evighet på den där. 
Skönt var det iaf! :) Liam ville träna zumba medans jag skulle träna. Det varade i ungefär 2 minuter tills det byttes ut mot en film. ;) En skön dusch nu sen åker myskläderna på. Fredag med dom bästa! <3

I can't forget about you....

Kastat pengar i sjön.

Skulle passa på att sola förut innan Emelie skulle åka. Tog ett tag innan jag bestämde mig för om jag vågade med tanke på vart jag då behövde in för att ta ut pengar. Men tog mod till mig och knallade dit för att pusta ut då oron varit i onödan. Tog ut en 50-lapp som jag stoppade in i växllingsgrejen på solariet. Men med min tur, fick jag ut några tior?! Nejdå!^^ Tryckte på alla knappar som fanns, ruskade o puttade så mycket som jag vågade men förgäves. En halv hundralapp åt skogen. Det är massor pengar för någon som inte har. Hade ju bara tänkt sola för 20 kr liksom. Men som tur var löste det sig så jag får pengarna tillbaka sen. Tråkigt bara när jag inte kan sola förrän nästa vecka nu.
 
Annars då? -Som vanligt, kaos i hjärnan. ;)

Impulsryck.

"Vill förändra nåt på bloggen!" Gör det och ångrar mig direkt i nästa stund. Oooojjj, Emelie hade visst hjälpt mig med det innan så nu finns inte det kvar... Uups! Jag är ett riktigt smartskaft och impuls borde vara mitt mellannamn.
Till Emelie och Jojo igår; "Jag ska inte blondera håret på ett ååååår!"
Igårkväll: "Jag MÅSTE blondera håret imorgon!!"
 
Suck.

ett två tre.

di där tankarna äter upp mä inifrån må ni tro!
 
tur att jag är en sån person som kan bestämma mig för en sak o sen hålla fast vid den.... eller inte!! 
nu ska jag träna, är ju så gott som frisk o tar en något lugnare version.
 
vill till nåt varmt ställe, NU! funderar på vad jag kan dra in på för saker för att lägga undan pengar men efter att jag slutat röka, snusa, dricka cola, äta godis o va utan bredband så finns det inte så mycket mer jag kan lägga av med. måste ju dessvärre käka.^^ o leva lite, är ju redan knapert utav helvete så jag har ont i magen varje dag för jävla pengar. men barnen ska få göra något på söndag, därmed basta. jag får leva på nudlar, bara dom slipper lida o kan få lite nöjen emellanåt också. det är inte deras fel att deras mamma är en looser utan jobb. 
 
längtar till den dagen jag kan spara pengar o åka nånstans med barnen, äta ute o unna dom saker utan att behöva räkna minsta lilla grej o säga nej hela tiden. 
 
/otillräcklig.

You ARE always on my mind...

om du bara visste....

trio

dom andra  två sitter o kollar på filmklipp från helgen, eller jojo sitter o dreglar över det typ. :p jaha o nu ger hon sig på mina filmklipp på fejjan också sen 2010. "upp o dansa om du ska dansa!!" :p 2010 i våra hjärtan! !<3

mår bättre.

vaknade utan att ha sån där megavärk i kroppen. skönt! :)
längtar till helgen, mys med barnen till tusen! fredag ska vi bara chilla, lördag ska liam på kalas o bba ska dansa på maxi :) på kvällen blir det kalaskäk hos elin o frida. söndagen ska barnen försöka enas om bowling, bio eller badhuset. :)  

snälla tomten...

det enda jag önskar mig är en tidsmaskin. eller en till chans...
 
 

sällskapssjuk

mår aningens bättre så blev sugen på att kolla på tv, vet inte ens om jag har några kanaler. men vägrar i vilket fall att göra det själv. önskar jag hade en sällskapskompis. som bara kunde sitta bredvid o kolla tillsammans med mig. kanske klia lite på mig också. det hade varit grejer det. 

när mamman väntar i bilen busar barnen i affären....

willys andra gången idag.

men denna gång sitter jag kvar i bilen. tänk att barnen är så stora så dom klarar av att handla alldeles själva. :) lilldevin är hemma hos mormor, ebba ska till sin dans o sen ska jag o liam åka hem o mumsa kladdkaka med dom andra :) inte för att jag är sugen, mår piss o grymt ont i halsen o kroppen. men får väl se det positiva i det negativa -äter inte ihjäl mig när det enda jag är sugen på är varmt te. blir jag av med mina 10 kg så känns det okej om jag är sjuk några dagar till...^^

monster på willys en morgon som denna...

sådärja!

det fattades väl bara det. det är så jävla frustrerande när jag vill göra allt men inte får chansen. jag o jojo höll på att få tuppjuck förut, vi lider ju lite av samma problem o känslor. vi går sönder inuti. 
 
even if you cannot hear my voice I'll be right beside you dear...
 

sjuk.

var inte bara pga bubbelpoolen som jag var helt mör i kroppen igår. har blivit sjuk så febern i kroppen gjorde sitt. har ååhat mig över varje rörelse i sängen när jag skulle sova, fan vad jag hatar att va sjuk! jojo var gullig o låg åt fel håll med mig så mina fötter kunde hänga ut, har aldrig sagt att jag är normal.^^ men sover inget bra iaf, vaknar heeela tiden så är aldrig utvilad. tänkte vila när barnen är i skolan o på dagis. förstår inte att sova på dagen kan vara bland det skönaste som finns, DÅ ligger man minsann klockrent skönt! ååååh har inte tid att vara sjuk! :/

mysig dag på busfabriken.

fucking true

fin dag.

hela dagen har varit toppen förutom att åka ifrån helena. åh vad jag önskar att vi bodde nära. 
barnen trivdes som fisken i vattnet på simhallen, höhö.^^ devin gjorde sin "hajpingvinen" herrejösses vad den där lilla ungen har idéer för sig! :p jag är inget stort fan av att bada så jag stod mest o frös med handduken om mig, förutom när jag o dawe satt o pösade i bubbelpoolen, skulle göra mycket för att ha en sån hemma! vill iaf att barnen ska ha mer glädje av vatten än vad jag haft o har så nu har jag bestämt mig för att sluta snusa för då kan jag ha råd med att åka till simhallen iaf en gång varannan vecka om inte en gång i veckan hinns med. :) 
allt för mina guldklimpar! <3 <3 <3

....

å fortfarande är det du som finns där... saknad!

borta bra men hemma bäst!

jag förstår inte varför jag gör som jag gör när jag har allt jag behöver? saknar ihjäl mig efter barnen nu, mina fina bebisar! blir badhuset allihopa när jag kommer hem, alla barn, systrar o brorsan. o ikväll blir det triomys! livet kan inte vara bättre! <3 

en av dom bästa fredagarna

sitter på pendeln på väg till r nu. har varit o myst hos helge o barnen hela dagen! :D härligaste känslan att gå från helena, säga hejdå o vi ses imorgon! :D är inte rädd längre när jag får åka själv, börjar lära mig o jag trivs som fan!! :D imorgon blir det massa mys! underbara helg! <3
 

elin o frida 50 år!

grattis till mina fina syrror på deras 25-årsdag. åren går... när jag fyllde 25 var jag gravid med mitt tredje mirakel. längtar till det är dags för elin. bebis <3 är nåt otroligt bebissugen! :)
 
vi har spelat in macken ala enell, våran humor är världsbäst! :D
 

läggdags

har sällskap inatt av två brudar här bredvid, myspysigt! :) enda nackdelen är att jag inte kan ligga tvärsöver sängen så mina fötter kan hänga utanför. men det kan jag ta inatt ;)

How did I read the stars so wrong?

Triomys med Jojo och Emelie. Det betyder skitsnack, mobbing o asgarv. Dom tycker att jag är en svikare i helgen för att den där festen som skulle varit i flera månader råkar bli av just på den helgen som jag har andra planer.^^ Skulle ju gärna gått på den också men man kan ju inte alltid få allt man vill, det är väl nåt alla fått lära sig?!^^
Jag åkte iväg från våran mat på max förut. :P Så jävla kul, Jojo betalade och jag körde iväg, haha.
 

Jag försöker men jag förlorar varje gång antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom.

 
 
Jag ligger gömd under löven
jag ligger gömd under snön
Jag har fastnat med händerna i marken
i minnet från en mardröm

Jag är så långt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
När allting verkade enkelt i mitt liv
när du kände dig utestängd från mitt

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Åren går in i varann
och jag inser att tiden är kort
Årstiderna smälter samman
Och jag vill minnas det
jag en gång glömde bort

Och du som gått vid min sida
säg mig, verkar jag tyngre nu
Jag har varit'så trogen, det jag tror på
och hållit på förlåt som längtat ut

Jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om

Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig

Jag är rädd för att allt ska bli fel. Jag är rädd för att jag ska såra dom jag tycker om. Jag är livrädd för att fastna i något som inte är rätt.

 
 
 
Jag känner inte igen mig
Det här är inte jag
Jag tar allting så enkelt
Har förträngt hur det var
Tillbaks i gamla vanor
När du hörde av dig igen
Och jag ställer inte frågan
"Vad ville du egentligen"

Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos

Skyller inte ifrån mig
Men du märkte ingenting
Du behövde någon större
Och jag behövde något att längta till
För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Men du är nog den
Som jag borde vara hos

Klockan är sent
Det finns ingen tid, för dig
Jag lever mitt liv nu
Med någon som älskar mig

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Ja, du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den....

På varsin sida av vägen som en främling för varann.

Hos Emelie igen! ;P
Nu har jag bestämt mig. Idag är dagen jag tar nya tag, idag går jag vidare. Ser framåt och inte bakåt. :D
 
 
 
 
...okej jag ska försöka iaf.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt.

 
 
It's nice to know we had it all! Thanks for watching as I fall! And letting me know we were done!

He was everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be but we lost it

All of the memories so close to me just fade away
All this time you were pretending so much for my happy ending

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be but we lost it

All of the memories so close to me just fade away
All this time you were pretending so much for my happy ending

det är svårt att acceptera och jag vet inte om jag vill. men jag vet att jag är tvungen även fast mitt hjärta skriker nej.

 
 


 

a thousand lies have made me colder and i don't think i can look at this the same.

 
 
det är något fel på mig. varför? för skadad? kan jag skylla på det när jag alltid varit såhär? det här tar död på mig. jag har o har alltid haft mina drömmar men dom stämmer inte så bra överens med livet jag lever.... ensam! 
mina drömmar ser inte ut så men ändå får jag panik på tanken att inte ha "mitt egna liv". 
jag känner mig kvävd, tråkig o det känns som att jag byter ut mina vänner o familj som alltid funnits där. det känns så fel för någon som inte har en aning om vad som hänt i mitt liv. 
det fanns en tid då jag ville ha allt med j. vi skulle ha barn, vi hade något att bygga på. vi skulle bli den där familjen. det var därför jag försökte så länge o inte ville ge upp. vi var ju en familj  o dom klarar ju allt eller hur? jag försökte gå vidare o jag fick chanser att kunna ha "den där familjen" med nån som ville lika mycket som jag men jag var aldrig riktigt över honom. jag sumpade många chanser. men allt har en mening för vi har världens finaste söner tillsammans o nu förstår jag inte hur vi kunnat vara tillsammas ens en hel dag när vi går varandra på nerverna efter en kvart!^^ allt jag vill nu är att vi ska kunna ha en lugn kontakt för barnens skull.
 
2010 var mitt o jojos år/sommar. hon fanns där, hon svek mig aldrig. det var vi mot världen, självförtroendet var på topp. o då kom han, fast att jag o jojo aldrig skulle ha en pojkvän, fast att jag trodde att jag aldrig skulle kunna bli kär igen eller komma över j.
 
han fick mig på fall o jag visste det redan efter första gången jag sett honom. fjärilarna i magen o "gladpaniken" i kön in till hugo med jojo o r när han svarade på ett sms o skrev att jag kunde sova där för första gången. jag var beredd att springa ut ur kön! dagen efter när jag inte kunde få bort det där fåniga leendet över hela ansiktet. varje taxiresa hem efter krogen när han kom ut o betala eller när han väntade hemma hos mig. varje låt han skickade, överraskningar, fina sms o ord....
"det är bara känslan du saknar för att du mådde så bra då o tyckte om dig själv"
kanske, en liten del men ingen vet hur jag känt. för längesen, då eller nu.
visst vi hade många gånger stunder som inte var bra o långt därifrån. men INGEN har fått mig att känna så som han fick mig att känna. jag kände mig för en gång skull älskad på riktigt, jag kände mig speciell, som att jag var den enda o jag kände mig TRYGG! jag behövde inte vara rädd o jag kunde inte vara på ett bättre ställe än i hans famn med hans armar omkring mig. det var kärlek på riktigt o ingen har någonsin sagt så fina saker till mig som jag alltid fick höra från honom.
jag är så ledsen för att jag inte tog till vara på det jag hade o skulle jag få en chans att ställa allt till rätta skulle jag inte tveka en sekund!
jag antar att jag aldrig kommer gå vidare när det finns så starka känslor kvar. hur ska man ens kunna göra det när det känns som att man träffat den person som man hör ihop med? när man jämför honom med alla andra? när man verkligen inte kan få ur honom ur skallen hur många gånger man än försökt. vad gör man?!
 

I've been alone with you inside my mind.

2 låtjävlar på raken. "Våra". Dom finaste.
 
 
Kan du sluta göra dig påmind hela tiden när jag gör allt för att komma över dig o gå vidare?
Jag försöker så mycket att jag aldrig ens hinner sluta tänka på dig...  :( </3
 

mår piss.

hela min värld snurrar, så jävla otäckt o jag tror verkligen jag ska svimma. va tvungen o spy sen fick jag order av emelie att lägga mig i sängen med benen upp så har mamma o em pysslat om mig. kan fan inte sitta upp ens, varföööör?!! :(

skev.

Take the fear take it away and give me some hope for one more day.

Har göttat ner mig i Emelies soffa och beslagtagit hennes dator! Kärlek dä! ;P
 
Snart ska vi gå o handla på den där affären.... Höhö^^ Ikväll blir det mys med greys! :D Woohooo! Fast jag SKA träna först! Gjorde inte det i lördags så det var nästan på gränsen till panik.^^ Igår blev det träning så det heter duga! Ullared och 100 000 steg senare.... Det blev ju inte bättre av att jag och Jojo tappade bort våran proppfulla kundvagn som vi sprang runt en timme och letade efter. Efter mycket svärande, suckade och nästintill tårar gav vi upp och tog en ny, och paniktog det vi kom ihåg att vi hade tagit innan. SUCK att vi lyckas med allt.^^

"Jojo när vi lagt oss o ska sova; "Men Alex! Ställde vi inte kundvagnen precis bredvid underkläderna där vi va? För nu kom jag på att jag kastade i strumporna där!"
Men BRA JOJO! Vi letade ju bara efter vagnen i sisådär en timme då vi sprang runt som yra höns fram o tillbaka o överallt o blev asarga, trötta, tjutfärdiga o ville hem för att "något riktigt pucko med fina förnamn SNOTT våran vagn!"
Haha det är ju tur vi är hemma nu så man kan skratta åt det. Å vi får väl se det från den ljusa sidan, det blev antagligen billigare när vi fick börja om från början igen o än sålänge har vi ju inte kommit på något som vi glömde. ;) Vi kan vi! ^^

Tack tjejer för en toppenbra dag! :D
"
 
Körde fel några gånger på vägen hem också men vi hittade ju hem iaf. ;)
Imorgon hoppas jag att det blir som planerat då jag, Frida och Jakob ska hitta på nåt bus! Onsdag och torsdag kommer gå i raketfart och sen är det faktiskt fredag!! :D Okej, erkänner det har gått snabbt, men för 10 dagar sen kändes det som en evighet till fredag. Åh vad jag längtar till helgen! :D

Thisi is my life, this is my time.



“If you love someone, set them free. If they come back they're yours, if they don't they never were.”

fredagsmysträning i min ensamhet.

myst ner mig i sängen med chiliärtor o ett glas vatten. funderar faktiskt på en film! fast så lat som jag blev nu kommer jag antagligen inte orka. har tränat 1,5 timme. speciell träning för olika kroppstyper, jag tog pojkaktig kropp.^^ var skitjobbigt fast man inte kan tro det. men den ska jag köra fler gånger! sen blev det zumba o sen den där underbara avslappningen som pricken över i:t. jag är nöjd. fast helst skulle jag vilja springa, min hjärna har fått för sig att det är lättast att få bort kilona då. har fortfarande ont i benet dock, sen jag var för envis o sprang haltande fast jag hade skitont. 
 
ännu en barnhelg utan ebba, känns så tomt när jag vill ha värsta fetingmyskväll. vill ju ha alla mina bebisar hos mig då.
 
nae godnatt för några timmar, ska hämta jojo sen inatt så hon kommer hem ordentligt! man kommer ju aldrig sluta oroa sig, är det inte den ena så är det den andra.^^
 
fick nån allergisk reaktion igen nyss, hakan började vrålklia o sen ner på halsen, bröstet o handlederna. nu hade jag inte ens ätit nåt... o tungan sticks. vad är det för fel?
 
 
 
 
 
 
 

tgif.

har latat hos emelie hela dagen. snart ska jag o devin åka o hämta liam o en kompis som ska med hem. blir väl att plocka lite när jag kommer hem så jag har ro i kroppen att mysa ikväll. taco står på matlistan, tröttnar aldrig. fast blir inget bröd eller chips för min del. lyxade till det med kolsyrat vatten till ikväll, har inte druckit cola på länge, stolt! :D blir nån träning ikväll efter att barnen somnat. fläsket ska BORT!
 
en vecka kvar! <3 ska tydligen få vila o bli bortskämd på fredag, fina. :)

nyttigt.

50 min pilates - check. jojo skrattade åt mig när jag vaggade på golvet men dom sa ju att man skulle va som en igelkott! :p asnice, känner i magen bara av att jag spänt under tiden, dom var inte nådiga på att tjata om att spänna "den inre korsetten." jag vill bli snygg, smal o smidig till nästa helg, det är mitt mål just nu! :p
 
imorgon är det äntligen mysfredag med dom bästa i världen, guuuuu vad jag älskar dom där barnen! 
 
nu ska jag röva in mig i jojo o sova görgött! :D 
 
 

promenad o godis.

har gått en promenad med mamma. aaaaasskönt! nu sitter jag o äter godis bredvid jojo som pluggar. :) min kropp är skum. dom senaste dagarna har jag inte kunnat äta något utan att hela tungan svullnat upp med tusen blåsor på, bröstet o halsen utanpå har illkliat o blivit knallröd, kliat i o bara varit tokigt. näsan kliar också. min kropp reagerar mot något, vet bara inte vad?^^ får leva på vatten o snus.^^
 
btw, rammstein i sommar, fett! :D

nu vet jag...

...ännu en gång. men en gång för alla kommer jag nu gå vidare. "man kan inte rädda alla hundvalpar". jag ska försöka börja tycka om mig själv nu.
"det enda som kan förstöra det är du...." jag brukar vara expert på det men ska försöka sluta med det också. 
 
 
aaaaah känner mig befriad! :D kommer få mina saknarihjälmigdagar o hjärtat kommer aldrig bli helt igen men jag ska lägga det bakom mig o fortsätta med mitt liv. here we go! :D 
 
love can touch us one time and last for a lifetime.
 
my heart will  go on and on.. <3

jag ville bara fly från mig själv, skära bort min otillräcklighet.

om jag hade en tatueringsmaskin skulle jag gadda in kent-texter på mig själv hela dagarna. alla deras texter går tamefan rakt in i hjärtat. <3

kan man få alla de här bitarna på plats till slut när det enda som är säkert är att jag ser dig.

jag ska ta en dag i taget. tänka mig för en extra gång när tankarna börjar vandra åt fel håll. jag ska va lugn, försöka att inte drabbas av den där paniken som alltid finns där. jag ska försöka att inte tänka så mycket över huvudtaget utan bara vara. det som händer, händer. jag ska försöka.....
 
KENT - beskyddaren

letar efter nåt att säga som kan ändra allt, nåt mer än det jag redan sagt.

 
bajshals!!! vet inte vart jag ska ta vägen, gör snuskigt ont. :( har druckit te, ätit fil o puffar, suttit o kollat texter o tänkt på sånt jag inte ska. att det ska vara så svårt att gå framåt o släppa det där bakom sig. vad lätt det skulle vara om hjärnan o hjärtat kunde samarbeta lite. 
 
- jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.

har aldrig velat släppa dig sen första dagen jag såg dig.

danish - le igen.

baby i would do anything to have you in these arms tonight.

in these arms - bon jovi <3

godnatt.

hann läsa två minuter för liam o sen sov han. :) inte så konstigt när klockan är sååå mycket mer än när dom egentligen brukar lägga sig. båda killarna får sova i min säng inatt så ebba o emelie får rummet för sig själva. :) läggdags för mig också nu, har så grymt ont i halsen, skiten går ju aldrig över helt :/ 
studiedag imorgon så det blir en riktig mysdag! :D <3

omringad av fina människor.

mina barn är mitt syre. skulle aldrig klara mig utan dom, mina systrar, föräldrar, familj o vänner. jag har tur jag som har så otroligt många fina människor i mitt liv. 
 
jojo har ställt upp något otroligt o vi kom riktigt nära varann när devin var liten o jag var själv. då tog hon över rollen som "pappa" i min lilla familj. 
 
pratade med henne förut o till den här helgen hade hon tänkt överraska mig genom att lämna barnen till mamma o moster o så skulle hon sagt att vi skulle åka på en "liten" roadtrip, hon hade tänkt packa en väska åt mig i smyg o målet skulle varit stockholm, spa o r hela helgen. nu blir det inte så eftersom helgen är fullspäckad ändå men bara tanken på att dom smusslat o bestämt för MIN skull!? jag blir alldeles rörd!! :'D 
 
vad har jag gjort för att förtjäna er?! <3

ni är det dyraste i världen!

godnattsagemys för dom finaste som finns. 
 

we three belong together.

tror jag är skyldig min trio en ursäkt... jag var inte riktigt mig själv i lördags. eller beror på hur man ser det, jag var en riktig jävla tjurskalle. förlåt, jag älskar er och det vet ni! <3 <3
 

Tror du att du och jag kommer att vinna det här racet?

Sitter hos Emelie och kollar datorn för första gången på läääänge! Kommer knappt ihåg vad jag har för lösen till nåt längre eftersom jag bara kollar från mobilen. Den slutade fungera igår så det inte var nån täckning på typ hela dagen och jag höll på att balla ur. Farligt beroende..... Måste sluta upp med det.
 
Har inte så mycket att säga faktiskt. Roligare att blogga från mobilen så man kan lägga upp bilder. Kan ju iofs leta reda på nån fin bild på bästaste trion här på datorn... ;)
 
 
RSS 2.0