Gullunge.

Utvecklingssamtalet för Liam gick bra. Han är en omtyckt kille som är omtänksam o snäll. Dock lite mindre bra på att koncentrera sig, han blir otålig o tycker att det blir jobbigt att sitta still o så börjar han lätt pilla med annat. Som det är hemma också alltså.^^ Men hans skola o fröken är så grymt bra så dom kom överens om att när det blir jobbigt så får han gå ut o springa av sig ett tag o sen komma in o jobba igen. Tycker det känns så skönt att dom inte tvingar o tjatar så det blir en ond cirkel utan ser det från Liams bästa. Alla är olika o jag vet själv hur grymt svårt det är att sitta stilla. 
Men han fick såå mycket beröm o beundran för hur mycket han faktiskt lär sig o snappar upp trots att han försvinner iväg o verkar vara någon helt annanstans vissa stunder o göra allt annat än det han ska. Det fastnar direkt sa hon fast att man inte förstod hur. ;)
 
Sen berättade hon vad Liam hade gjort på morgonen precis innan. 
Varje barn hade fått komma fram en o en till tavlan för att skriva en mening som började på jag. Då hade Liam skrivit; Jag har världens bästa mamma och pappa.
 

Fina älskade unge, DU är världsbäst! <3
 
Tokunge! <3


Kommentarer
Anonym

Haha, saknar dom alla 3 <3 grymt snygg du blev i rött då! O.o

2012-10-25 @ 21:57:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0