Ett litet eftermiddagsåk!

Jens kom och hämtade mig och grabbarna så drog vi till Ica och hälsade på Danne när han jobbade. :D 

Tobbe var och hämtade Ebba förut för hon ska vara hos Tessa i helgen. :) Roligt för henne att få träffa sina släktingar. Fick käk och ett stort glasspaket av Tobbe, assjyst! :D
Nu ska jag och mina fina killar sätta oss och titta på en film, smidigt som bara den och sätta i usb:n i tvn, lite skönare att kolla på film där än som förut på datorn. ;)

Sen kommer morbror och co, så ikväll blir det att umgås med morbror. :) 


Skönaste låten! :D http://www.youtube.com/watch?v=jI2EcRXR7RU

Kräftstjärtar!

Fick värsta suget efter det, så har suttit och tryckt i mig det nu, det är ju så underbart gott OCH nyttigt! ;)
Dagen har gått i ett. Hade körlektion när jag lämnat Devin på dagis. Gick inget vidare, så allt kändes bara hopplöst. Känns som att jag aldrig kommer klara det. :/ Men jag måste, måste, MÅSTE!

När jag kört klart så var det raka vägen hem, hjälpte Jojo att sätta dit Devins bilbarnstol i bilen och sen gick jag upp till dagis och hämtade min bebis. Jojo och Fredrik hade redan hämtat Liam och Ebba på skolan så dom åkte upp till dagis och mötte oss och sen åkte dom iväg till Kolmårdens Tropicarium. Som sagt - underbara människor som finns i våra liv. Elin, Frida och Evangeline var också med dit. :) Jag hade fullt upp iaf så kunde inte följa med och från början var det bestämt att bara Jojo och Fredda skulle åka så det gjorde ingenting.

Emelie kom till mig ikväll igen så vi käkade massa gott ;) och så började vi kolla The Vampire Diaries.
OMG jag är redan fast!^^
Vi satt och beundrade hennes hårfärg så kan hända att både
jag och Em fick nåt tokryck och snart blir brunhåriga. ;)
Vi för flera, flera år sen.



Jojo kom hit med barnen efter att dom ätit mat hos Frida och sedan varit i skogen med Mirka.
Devin berättade om allt som han hade sett. Krokodilerna kunde han inte sluta säga och han lät så söt. Kan inte slita blicken från honom när han sitter jättekoncentrerad, med massa olika ansiktsuttryck och berättar något.
Dom hade haft det bra men Devin hade suttit som klistrad på Jojo och sagt att det var läskigt. Pluttis. <3


Dags för sängen och ladda batterierna så jag orkar med en städdag imorgon.

Saknar. ♥

Vardagsrummet.

Fondväggen ska inte se ut sådär ;) Ska bara hitta några tapeter så kommer det bli så snyggt! :D

SÅ bra text! <3

http://www.youtube.com/watch?v=XQBvMob3YOE

Rikast i världen är vad jag är!

Tack mina hjärtan för att ni finns hos mig,
ni är ALLT!

Aaaaaa mitt hjärta spricker av kärlek!
<3

Amen så bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=MzCLLHscMOw&ob=av2e

Bio!

Här sitter jag och Devin och dunkar musik. Danne och Liam sitter och spelar o skejtar för fullt! :P Ebba är hos en kompis.
Jag har kört motorväg idag och höger och vänstersvängar. Det går bra, är snart klar. Sen är det "lilla uppkörningen". Jag är så jäkla nervös. Måste plugga massa mer teori. Det funkade inte igår heller. :/ Segar ihop totalt, men nu verkar internet vara som det ska. 
Snart (hoppas jag) kommer Emelie. :) Vi ska käka ihop och sen ikväll ska vi iväg på bio. Emelie frågade igår om jag inte kunde skaffa barnvakt så att vi kunde ha en helkväll och träna idag, gå och käka och sen ville hon bjuda mig på bio efter det. Hur underbar får man vara?! <3
Hittade ingen barnvakt så då bestämde vi att hon skulle komma hit istället. Men Danne var gullig och sa förut att han är hemma och passar barnen ikväll så vi kommer iaf iväg och kan se bion! :) Ska bli jättemysigt! :D Underbara människor, tack för att ni finns! <3

Hahaha!

"Vi har spelat in när alla ni fem,
mamma och systrar, pratar med varann.
Och så har vi lagt på ett beat på det."
-Dawe.
http://www.youtube.com/watch?v=8410qUT4QtA

HAHAHAHAHAHA!! :P

Min tisdag.

Sov så himla dåligt inatt. Kunde inte alls komma till ro. Så gick upp och åt mitt i natten, trodde det skulle hjälpa, men icke! Höll på att få krupp, kändes som att jag låg "för högt upp". Tycker det är så skönt att ligga på golvet på en madrass och då gör det inget om man ligger med halva kroppen utanför på golvet.^^ När jag var liten och sov i mammas och pappas säng så la jag mig i mitten och knosade ner mig mellan bäddmadrasserna och låg med benen under. Haha störd men låg skitbra så. ;) Tyvärr kunde jag inte det inatt eftersom jag har en dubbelbäddmadrass. Funderade till och med ett tag på att gå upp och lägga mig på soffan och försöka somna till tvn. Jag som verkligen avskyr det. Men så desperat var jag inte.^^
Solade "som vanligt" imorse. Sen tiggde jag skjuts av Jojo ut till MediaMarkt så att jag kunde köpa nya dammsugspåsar. Behövdes verkligen så nu är det kul att städa igen. ;)
Sen var Jojo snäll och följde med mig till Actic, där hade dom inte barnpassning men en liten vrå till barnen. Så jag gick till Sats istället men där hade dom inte ens ett rum för barnen kvar längre. Gick tillbaka till Actic och ska dit på fredag igen, får se om jag kan börja där. Beror på om jag får testa på en månad så jag ser hur det går med barnen, eller Devin. Ebba och Liam sköter sig ju själva men lillfisen. 
Gick hem med tårarna i ögonen, var så grymt ledsen för att jag försöker hela jävla tiden men inte kommer nånvart. Och att det finns andra puckon som kan sova bort hela dagarna utan något som helst ansvar och ändå kan trycka ner så in i helvete!! Jag sliter arslet av mig men får bara skit för precis allting!
Gick förbi Netto på vägen hem och handlade, var bara hem och packade upp det innan det var dags att hämta Devin på dagis. Vet inte vad jag skulle göra utan mina fina ungar. Från att varit jättenere så sken jag upp som en sol på vägen till dagis. :)
Barnen ville ha våfflor idag så det fick det bli. Liam har lekt med kompisar och Ebba har varit jätteduktig och städat på sitt rum. När vi satt och åt kvällsmat så klagade både Ebba och Liam över ont i benen. Dom hade skoljoggen idag så dom hade träningsvärk. Devin härmade Liam och hade visst också ont i benen.^^ 

Nu sover dom mina guldungar och jag sitter i mitt fina vardagsrum med massor av tända ljus. Måste faktiskt erkänna att det är lite mysigt nu när det börjar bli mörkt och man kan tända ljus och mysa ner sig.
Ska hänga upp lite tvätt nu sen försöka hinna med ett teoritest innan Danne slutar för då blir det film! :)




- don't you let me go, let me go tonight.


Tänkte lägga upp bilder på mitt "nya" vardagsrum men den här datorn är ju inte som den ska nånstans.
Lägger upp dom en annan dag när jag har lite mer tålamod. ;)

<3



Without you I wouldn't survive! ♥

Häxan Surtant!

Bättre beskrivning på mig nu ikväll finns inte. Jag är på riktigt pissigt humör. Internet laggar som bara den och datorn är dum i huvudet, så det går inte ens att lyssna på en hel låt. :/ Riktigt illa då det enda som just nu skulle kunna hjälpa är musik.
Jag är så trött. Det är därför humöret är i botten. Jag är trött på att städa varje dag. Trött på att laga mat varje dag. Trött på att diska, tvätta och plocka vareviga dag. Jag kan verkligen inte säga "jag orkar inte" för det finns ingen annan som gör det åt mig. Jag måste alltid orka och det tar på krafterna!
Och jag är ledsen för att jag inte kan komma ifrån och träna. Jag VILL verkligen träna, kroppen behöver det och jag mår sååå himla mycket bättre av det och så går det inte ens fast att jag så gärna vill. :/
Och så skäms jag när jag klagar...
Läggdags för mig tror jag bestämt, ska fortsätta tjura ett tag till wordfeud, blir så irriterad när alla är så sega. Imorgon ska jag vakna på en bättre sida, blir solning när Devin är lämnad, sen promenad ner på stan, sen får vi väl se hur dagen ser ut. Godnatt!

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut.

Jag blir så trött!!

Teoritesten funkar fortfarande inte! :@ När jag väl ska plugga så går det inte! :( Jäkla skit!
Måste köpa fler test sen, har bara fyra kvar. Får klara mig på dom över helgen och köpa tio nya på måndag. Lättare att sitta hemma och plugga eftersom det inte är så många dagar som jag kommer ifrån annars utan barn. 
När jag väl är ledig så har jag körlektioner. 

Ikväll ska vi ut till Elin och Dawe, allihopa! :) Vi ska sjunga singstar och umgås. Får se om Ebba ska med eller om hon skulle till en kompis. Liam och Devin ska iaf till Jonas. Känns tråkigt att dom inte kan följa med, känner mig taskig när vi är allihopa och dom inte är med. :/

I lördags var vi hos Frida och Johan, och Evangeline såklart. :) Var bara Ebba som inte var med då för hon fick välja men ville hellre följa med sin kompis och sova där. 
Hos Frida och Johan käkade vi, spelade brännboll, pictionary och sjöng singstar. Lite roadtrip och brottning hann vi också med. ;)
Jag myste massa med Evangeline, inte klokt vad söt hon är. Devin och Liam kunde inte heller få nog av henne. Jag fick byta blöja och så klädde jag på henne, Ebbas gamla pyjamas. Helt ofattbart att mina hjärtan också varit sådär små. :') <3 
När vi spelade brännboll så gick jag runt med Devin på höften och gick med lillskruttan i vagnen fram och tillbaka tills hon somnade. När man ser en sån där liten så får man såna obeskrivliga känslor och lugn i hela kroppen. Man påminns om att inget annat betyder något. Bara mina guldungar. <3 Dom finaste som finns.
Blev sent där ute och Liam höll sig vaken hela tiden, sen lånade jag och Danne mammas bil hem och jag frågade Liam i bilen om han var trött, inte ett dugg sa han och en minut senare sov han.^^

På söndagen när vi vaknade åkte vi ut till mamma och Frida igen, mötte upp allihopa och så åkte vi till mormor i Nyköping. Jättekul att träffa både moster, kusiner och morbror. :) Passade även på att sno åt mig Evangeline där ute också, gick runt och nynnade och vaggade tills hon somnade.
Det påminde mig om när Devin var liten och jag gick så hela nätterna. Shit vad jobbigt det var när jag aldrig fick sova. Gick i den här lägenheten fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vaggade, sjöng, klappade, nynnade. När han somnat och jag la ner honom så började han skrika och det var bara att börja om igen. Sen var det upp med Ebba och Liam på morgnarna så det gick ju aldrig att vila och ta igen sig. Men man tar sig igenom allt och det går så fort och jag skulle aldrig för något i hela världen byta bort det. Det är så värt det! <3

Ger testen en sista chans nu sen är det dags att sätta fart. Liam slutar halv tolv idag så måste gå vid elva, ska hinna diska, städa, tvätta och göra mig klar innan dess också.


Typiskt!

Nu har jag läst kapitlet som jag var osäker på. Skulle bara göra testet och bli godkänd men SJÄLVKLART så segar sidan som bara den! Just den sidan! :/ Är på fråga 8 av 70 och jag får typ vänta 10 minuter mellan varje fråga för att det tar såååå lång tid för det att ladda. :( 
Jag som vill gå och lägga mig! :(
Skiter i det nu, får göra det imorgon istället, måste faktiskt sova för att orka upp imorgon.

Å så Devin igen! :D

Förut idag satte han armarna i sidorna, såg jätteallvarlig ut och sa: 
"Jag vill inte!" Och så hytte han med fingret åt mig och sa; "Sluta nu!"
Sen hytte han med fingret åt sig själv; "Sluta Dein också!" 

Hahahaha, älskade lilla knasboll! ♥

22 september.

Försöker plugga men det går inget vidare. Tappat mitt pepp. :/ 2 av 4 tester är klara och godkända men dom andra två är det precis så jag inte klarar. Och det är för att jag är osäker på en del saker som jag borde läsa på om för då lär jag mig ju det och sen är det bra. Bara att det är såååå tråkigt att läsa.^^
När barnen lagt sig ikväll så ska jag tvinga mig att läsa skiten flera gånger. Ska vara godkänd på fas c innan jag får sova ikväll.

Går inget vidare att plugga nu när barnen är vakna, Devin är dessutom på underbart humör och tjuter för minsta lilla nej som han får.^^
Danne och Fredrik är på mediamarkt och kollar tv. :) Skapligt snyggt det är i mitt vardagsrum nu! Så nöjd! :D Skulle bli klockrent med en stor tv.^^ Måste bara fixa fondväggen, har våran egna "lite olika" nu som Danne och Ebba fixat. ;P

Ska sätta igång att laga mat nu och baka en kladdkaka som får bli efterrätt. Och eftersom Liam tydligen inte tycker om(?) kladdkaka så får det bli kolakakor också.

Nytt vardagsrum.

Dagarna går för snabbt, hinner inte med att skriva. 

Igår så var Danne, Jojo, Fredrik och Jens här. Jag bad Jojo om tips på hur jag skulle ha det här hemma eftersom jag aldrig kan bestämma mig och bara möblerar om varannan vecka. Hon fick ett ryck och sa att hon skulle hjälpa mig att plocka ner massa bös som satt på väggarna i vardagsrummet. Vi pratade om att det skulle vara snyggt att måla om och tapetsera en fondvägg. Och rätt som det var fanns det inte en pryl på väggarna. Jojo och Ebba cyklade och köpte färg. Sen spacklades det och allihopa började måla. Dom stora starka karlarna(?) bar upp min soffa till Jojo och Fredrik, dom fick ju gå några gånger.^^ Jag gick och handlade och lagade fläskfilé och pomme till dom, sen var det läggdags för barnen så när jag var klar med det och disken hade dom kommit väldigt långt med målandet. :) 
Jojo och Fredrik som bara tänkt stanna ett litet tag blev kvar till mitt i natten.^^ Höh så kan det gå när man får ett impulsryck! :P
Sov som en kratta inatt, hade tänkt gått upp när Jens gick upp men pallade inte så somnade om. XP
Devin blev jätteledsen när jag lämnade honom på dagis imorse. :/ Det gör så ont i mammahjärtat att bara gå då. Men det hade ju som vanligt gått över och sen hade han varit på toppenhumör och suttit och busat när dom åt. :)
Jag åkte ner till körskolan när jag lämnat honom. Gick bra, men jag blir bara mer och mer nervös, tänk om jag inte skulle klara det?! :O
Hemma möttes jag av ett bombnedslag för mina "nya" möbler- soffa, fåtöljer och vitrinskåp hade kommit så det stod huller om buller i köket så det inte gick att gå in där.^^
Allihopa kom iaf tillbaka sen och hjälpte ännu mer. Idag blev det pizza på Liams och Devins golv för att det inte gick att sitta någon annanstans. :P Men det var ju mysigt det också! :) 

Jag målade en vägg förut, hade tänkt att göra klart den andra också, men orkade verkligen inte. Har dyngont i ryggen. :( Heeelt slut i kroppen. Skulle ha pluggat tills imorgon innan jag ska köra, men jag orkar bara inte. Måste få sova!! Blir sola och sen massa plugg imorgon innan jag drar ner till körskolan. Sen kommer alla mina fina tillbaka för att hjälpa ännu mer. Underbara ni. <3

15 september.

Dagen började väl lite som vanligt.^^ Upp med barnen, frukost, tjat och stress. Solade efter att jag lämnat Devin, sen blev det som vanligt HÖG musik! Älskar att vara själv hemma och få dunka hur högt jag vill. <3 Gjorde mig iordning i lugn och ro. Har börjat testa massa olika sminkningar, askul! Kom på att jag vill bli makeupartist och hårstylist. Det skulle vara drömmen. <3 

Hämtade barnen och både Ebba och Liam hade kompisar här. Så kul att även Liam har börjat leka med massa polare. :)

Sen kom min bästaste Em! :D Så har chillat med henne typ hela kvällen. Devin var ju bra tydlig när vi satt och pratade. Härmade allting i precis samma tonläge som vi. Lät som han skulle kunna bli en riktig liten skvallerkärring.^^ Han är så go den där lilla. Nu har han även börjat visa en annan sida. Han kan bli GALEN om man gör något på ett sätt som han inte hade tänkt sig. Så då gallskriker han ett tag då absolut ingenting duger, sen är det bra och då kan han ta det där saftglaset t.ex, som han började tjuta för när vi åt, han blev rasande när jag hällde i vatten också.^^ Dom är underbara dom små liven. <3

Nu väntar fyra maskiner tvätt som ska hängas, lite musik på det så ska det nog gå bra. :)



Haha ett dygn nu... ;P Känns så jäkla skumt! :O <3

^^

Rysningar gånger tusen!

http://artists.letssingit.com/joakim-thastrom-lyrics-over-sundet-2189wmk
Snacka om tuppskinn! Fan vad jag har missat grym musik.

Ibland vänder det...

Tänk att en dag som börjar halvtaskigt för att sedan bli ännu värre kan vända och sluta så bra. <3

Ny dag, nya möjligheter.

Längesen man vaknade med svullna ögon pga att man tjutit. :/
Men som sagt, ny dag, nya möjligheter.
Devin var som vanligt världens sötaste imorse. Han kom in till mig inatt, med kudden och dockan. Skruttis. :) Han brukar aldrig sova i min säng annars, men nån gång ibland gör ju inget. <3
När vi skulle gå till dagis så sa jag åt honom att det var dags att gå. 
-"Näe! Hejdå mamma!" Så gjorde han en slängpuss och sa "älskar mig!" Guldunge! <3

Var och solade efter jag lämnat honom på dagis och sen var jag till affären och köpte hårfärg, kan faktiskt inte gå med rosa hår längre.^^ Kör på rött igen, skulle helst vilja bli blond igen men då lär jag ju inte ha nåt hår kvar.
Ska fixa det nu sen får jag se om jag Jojo vill följa med ner till stan, annars får jag gå själv. Ska kolla om jag kan börja träna på Actic. Det beror på om dom har bra för barnen så att man kan ha med dom. Funkar ju inte annars. :/ Anna sa att dom hade massa tv-spel och grejer så man skulle ju inte behöva tjata på Liam då inte. ;) Men det var ju ett tag sen så vill ner och kolla. När vi tränade på sats så hade dom bara ett litet rum för barnen så då tyckte dom att det blev tråkigt. Behöver ha något att göra känner jag och ta hand om kroppen när man fortfarande är skapligt ung.^^

Ikväll har jag teorilektion igen. Jojo och Fredrik är som alltid änglar och ställer upp och tar barnen. <3 Liam ska vara hos en kompis under tiden. :)
Är föräldramöte ikväll också men kan inte gå på det, behöver verkligen gå på teorilektionen eftersom det är enda gången. Sen är det jävligt dumt att dom tar både Ebbas och Liams samtidigt, himla lätt när man är själv. :/

Högsta volym! http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY&ob=av2n

I can be tough, I can be strong
But with you, it's not like that at all
There's a girl that gives a shit
Behind this wall you just walk through it...
RSS 2.0