you will never be replaced.

dans

fredagen på hugo med jojo ägde. likaså lördagen på kolmården med bästaste trion. kvällen däremot hade jag lätt kunnat vara utan.
 
 

det finns hopp om en förändring...

once again.

aaaaaaah. äntligen fått städat o dammsugit, gjorde ju typ inget sånt igår o som jag sa -känns typ som jag har ett förhållande med dammsugaren för det är den jag spenderar flest timmar med o som håller mig sällskap på kvällarna.^^ för övrigt var det inte lika kul att vakna upp ensam imorse, gött att kunna ligga tvärs över sängen men föredrar nog närhet faktiskt. 
jojo sa igår på hugo att jag inte kan vara ute bland folk, kan inte uppföra mig. jag satt där med fötterna på stolen o knäna mot bordet, kan verkligen inte sitta ordentligt o gar aldrig kunnat. det kliar i hela kroppen när jag är ute sådär o får nästan panik av allt folk. knepig är jag. men jag mår som allra bäst när jag är med dom som man får vara den man är med. sådär knäpp o aldrig behöva skämmas. 
blev asglad igår, vågen visade en annan siffra som första. woohoo! :D
 
  osammanhängande inlägg men så blir det. orkar inte bry mig om att va sådär pedant med stor bokstav o shit längre. är så knöligt att skriva på telefon så det får va som det blir helt enkelt!
 
 
 

blondies

fin dag det här.

 
 
 
dagen började som vanligt med att få iväg alla barn till skolorna o dagis. städade inte ihjäl mig idag eftersom jag hade besök, men det märktes också på dampet eftersom jag ändå inte kunde vara stilla.^^ när barnen var hämtade åkte vi hem. jag sminkade mig, han den dära spelade spel med devin o liam. ebba hjälpte mig att välja massa kläder. dåligaste kläddagen så det slutade med att jag tog på mig pösbyxor, ebbas t-shirt o munktröja. orkade inte ens platta håret. som om jag orkar bry mig.^^ mamma kom o passade barnen o jag o den där börnade iväg åt varsitt håll. 
plockade upp emelie, jojo o sara o mötte emil på hugo där det blev käk, mycket, MYCKET skratt o musikquiz. vi gav dock upp efter halva för jag hade så grymt ont i huvudet så ville bara hem o sova. nu ligger jag nerbäddad o funderar på en massa saker... typ hur man säger entrecote, som jag antagligen inte ens kan stava till?!^^ 
kärlek till dom fina i mitt liv som sprider glad o tokig energi! <3

en till

Pink - run <3 aj igen.
 

Pink alltså!

Pink - just give me a reason
Aj <3

sad eyes follow me

Creed - one last breath <3

reflecting on all of my mistakes

hör o häpna jag har bäddat ner mig innan kl nio!? hemmet är i toppskick! :D i fredags var den där underbara joline här, bara hennes närhet fick mig att orka lite mer. det har varit lite för mycket  på sista tiden. igårkväll kom alla systrar o dawe. jag hade kört ut barnen dit på dagen för att fixa en massa i lägenheten. ska bli så skönt när jag inte har den att tänka på mer, håller på att gå sönder av allting. men nu ser jag äntligen ett slut på det. jag har typ flyttat hela mitt hem själv. släpat o kört fram o tillbaka. envis är bara förnamnet. alla sa åt mig att ta det lugnt igår. jag for runt som en skållad råtta o plockade o städade. till slut satte dom mig i mitten i kökssoffan så jag inte kom nånstans.^^ jojo har förbarmat sig över mig idag också. har legat ålandes på golvet o skrubbat golv o lister. för att sen ställa mig upp, torka lite där, starta en tvätt, vika, plocka o sortera. jag kanske börjar bli dum i huvet på riktigt? fast nu när jag äntligen trivs där jag bor vill jag ha det snyggt. o som igår, jag vet ju att om jag inte tar det så kommer jag vakna till det o måste ändå ta det för att barnen ska kunna äta frukost, då tar jag det hellre på en gång. det dinns ju aldrig någon annan som gör det när man är själv så jag har ju inte direkt något val. :) det är därför jag behöver åka bort för att kunna ta det lugnt. hemma finns det ju alltid något att pyssla med. 
i helgen drar jag iaf o då tänker jag inte göra ett smack! :) 
gjorde upp ett schema till barnen idag, tider då dom ska borsta tänderna, packa väskan, klä på sig osv. ett sista försök för att få framförallt mornarna att bli lite mer fridfulla än vad dom är nu. det gick kalasbra nu ikväll iaf, dom städade till sin "party-städning"-playlist på spotify o gjorde allt som domskulle. sju låg dom i sängarna o läste, jag dammsög o moppade golven o sen när klockan var halv åtta o jag skulle gå in till dom o släcka o sätta på en lugn skiva så sov allihopa!!!! :O utan minsta lilla tjafs eller spring, helt otroligt! jag håller tummarna att det kan fortsätta så. :) 
 
jag kanske faktiskt borde försöka sova nu jag också. även fast det tar emot när klockan är så lite.men med tanke på hur slut jag är i kropp o knopp vore det nog bra iaf. godnatt!

terapi för själen

långt ifrån perfekta o jag har svårt till att få ihop det i ett ansikte eller profil, alltid är det nåt som ser taikon ut. men jag tränar. o det ger förhoppningsvis färdighet. men det bästa av allt är att det får MIG (hallå liksom?!) att sitta STILL! o det håller mig borta från jobbiga tankar.
 
 
 

bland det bästa som finns.

det här är perfekt för mitt damp. <3

hårda bud.

^^

standing where you left me.

somliga fastnar o försvinner aldrig. man upptäcker det tyvärr försent o ångrar sig att man inte försökte lite lite mer när man hade så många chanser. -man kan träffa mågon som känns som någon man saknat i hela sitt liv.- 5683 968, av hela mitt hjärta. 
 
 
 
true love. 
 
 
 
 
you're still a part of everything I do, you're on my heart just like a tattoo, I'll always have you
 
 
but I have to move on and leave you behind...

Helg tack!

Ska ha en fin helg med barnen, bara ta det lugnt! Lycka! :) Sen hoppas jag på lite sovmorgon också, eller iaf slippa den där stressen o va tvungen att åka iväg. Ska bara njuta o se vad vi hittar på. :)
Sen längtar jag en aning till måndag, tisdagen kan gärna få gå långsamt också.. :$ 
 

Thinking that I deserved it...

Är inne i en sån där djup jobbig period nu. Många tankar. Lyckas nätt o jämnt hålla näsan ovanför ytan. När barnen lagt sig kom tårarna o vid dom här tillfällena är det inte lite. Sån är jag. Går väl lite lätt in i min egna vägg, tjuter av mig allting för att sen resa mig igen med nya tag. 
Jag måste lära mig säga nej o känna efter vad jag egentligen orkar. Jag tycker synd om alla andra, vill hjälpa o tänker jämt att "jag klarar mig, det är inte så noga". 
Som Ebbas danser, var tvungen att säga ifrån idag, hon kan inte gå på så många, jag känner mig som en hemsk morsa men jag kan tyvärr inte vara den där supermorsan. Jag är själv med tre barn, det finns inte en chans att jag får ihop det utan att dö av stress på kuppen. Hade man varit två o kunnat dela upp det så visst. Men antar det är därför jag vill så extra mycket, det ska inte drabba barnen. :/ Fan jag hatar mig själv som inte räcker till! :(

Puss å godnatt!

Dagen har flutit på. Det roligaste måste ha varit när jag stressade iväg till Devins dans, kommer dit o får reda på att dom bytt dag. Min tur ;) Ska sluta vara bitter men jag är sååååååååå slut. Måste sova nu, ska få upp fyra barn imorgon o hinna äta frukost l fixa allamorgonbestyr så känns som lite sömn kan vara bra. Några energidrycker får nog bli min frukost.^^ 

Måndag.

Dagen började bra. Svårt att andas, gör virriga saker som jag inte kommer ihåg o trött så in i med lätt huvudvärk. Det har gått tre timmar på min dag o kan ju säga som så att det kommer knappast bli lugnare.^^ En veckas semester är det minsta jag behöver.. 
 

Så nära får ingen gå...

Jag bröt ihop förut på willys så tårarna sprutade så det stod härliga till. Jojo skulle krama om mig för att jag var superstressad och rasar ihop när som. Å så får ingen göra för jag pallar inte närhet på det viset, inte när jag visar mig svag. Jag måste va stark, ingen får se igenom mig. Jag måste klara allt själv, jag har ju inget val så det är så mycket lättare att säga att allt är bra och att man alltid klarar sig.
 
Nomy - hold your head up high. <3
 

Hold me tight.

Every step I take feels like miles from where I wanna be, miles away from you and me. Here I am standing hopeless with no plan. 
 

I'm gonna fall like I don't need saving...

Jag ger upp...

Det där som kallas kärlek är tydligen ingenting som jag ska få ha i mitt liv... 

Why am I so afraid to crash down and lose my heart again?

Tillbaka i stan för att fortsätta packa. Vi sov första natten i vårat nya hem inatt, helt otroligt underbart att vakna upp på landet, se solen stråla in genom alla fönster, inte se en människa utanför utan bara åkrar och lugnet!!! Det känns i hjärtat - jag har kommit hem! <3

Nu vill jag bara skynda mig att packa ihop det sista så jag inte behöver vara här mer. :P

Now I'm sick all in my head you poisoned me instead.

Vaknade med sååå ont i smalbenen. Får jämt det, så nu har jag strumpbyxor, knästrumpor och två par benvärmare. :P Besviken över att jag inte har nån träningsvärk i magen bara, får bli en annan dvd ikväll! MEN jag vägde mig och jag har gått ner två kilo!!!! I helgen hade jag till och med gått upp två kilo till, framåt söndagkvällen la sig dom så jag var tillbaka på min "vanliga" vikt, nu för tiden, där jag har stått still sen jag började äta socker igen. Men det räckte alltså med att inte äta socker på en hel dag för att dom skulle lossna. Nu är jag SÅ taggad på att fortsätta äta såhär!! :D 8-10 kg kvar, det SKA gå!!
Helt sinnessjukt egentligen vad socker kan göra. Jag har ju tamefan knarkat det!
Å funderar mest hela tiden på hur jag ändå har kunnat hålla mig på samma vikt hela mitt liv när jag i stort sett har levt på cola och godis. Men stämmer väl, TYVÄRR som alla säger att det blir svårare med åren, plus att jag har läst nånstans för längesen att om man dricker läsk så går man upp två kg per år. Då tyckte jag det lät så lite och inte som nåt problem, men om jag tänker efter lite så kan det mycket väl stämma på mig. Förra sommaren vägde jag 54-56 och skulle ner 4-6 kg innan balen, DÅ hade jag panik, lite värre nu!^^
Sen är det bilens fel också, och när jag åt på donken varje dag när jag jobbade, moffade så in i helvete slutet på hösten och hela vintern och våren.... och sommaren.... (A)
Aja, nu ska jag klara det!!!!

Dags att slänga ner allt jag får tag på i sopsäckar så jag får med mig massa ut till Åby nu när vi ändå åker. Så sjukt stressad över den här flytten, för jag vet inte ens om jag har någon som hjälper mig. Plus att jag har barnen hela tiden. Gaah!! Igår var jag helt skakis för att jag var så stressad över allt. Ajja, så är det! Puss hoj!

Omg.

Är så sjukt jävla slut i kroppen nu så det känns som att jag ska spy och rasa ihop på samma gång.^^
Sprang en halvtimme imorse iaf, 4.29 km blev det och har nyss kört "platt mage, stark rygg" på 45 min. Får väl vara nöjd för idag.. Skulle vilja springa imorgon också men då blir jag hämtad av Frida så drar vi ut till Åby och fixar i mitt och barnens nya hem. :) Så får helt enkelt ta en vilodag imorgon... :( Fast kan ju iofs köra lite på kvällen sen om jag har tid. ;)
Men har kommit underfund med hur otroligt skönt det är att springa, älskar det! Det är asjobbigt först men sen kommer man in i det, hör bara bra musik och svävar iväg! ;) Är så jävla skönt sen när man stannar vid målet också och är heeeelt slut! Längtar tills man ser resultat och märker att man orkar mer. Kondition är något jag behöver få tillbaka iaf. Gött att slippa va beroende av en massa skit nu också, det ENDA jag har som last är snuset. :) Har även klarat den här dagen utan socker, eller nae, blev en rostad macka imorse med marmelad men sen har jag hållt mig till lchf. Och det är kvällarna som brukar vara jävliga så jag inte klarar det, men ikväll så! ;D Måste ju bara fortsätta nu för att se om jag kan få gå ner något också. Det händer ju fan ingenting fast att jag rör på mig. Min mage ser förskräcklig ut. Lägger jag på mig 4 kg till så väger jag som jag gjorde med Liam TJUGOEN DAGAR ÖVER BERÄKNAD FÖRLOSSNING!!! Jamen, tack! Då förstår alla att jag långt ifrån trivs med mig själv nu, för det här är inte jag!
Ska sätta i yogaskivan i barnens lilla dvd och somna till. Testade ju yoga i söndags tror jag det var men det var väl inget för nån som mig med damp. Ströp nästan mig själv där man skulle ligga på rygg med tårna i backen ovanför huvudet i nån inte alltför skön ställning! Men det sista avsnittet då avslappningen var var helt underbar! Dom pratar med sån där lugn röst och säger åt en att slappna av i hela kroppen, del för del och jag försvann iväg sådär härligt då man är precis på gränsen till att somna. Träligt att vakna upp och upptäcka att man låg på mattan mitt på vardagsrumsgolvet bara.^^ Så nu tar jag med mig det till sängen istället! Perfekt godnattsaga. ;)

Måndag....

Vaknade flera tusen gånger inatt, kändes inte ens som att jag sovit fem minuter då jag vaknade. Till slut lyckades jag somna djupt o då så djupt så jag inte vaknade en enda gång när mina sex alarm ringde från fem till halv sex. Vaknade med ett ryck kvart över sju och då blev det panik. Jisses -härliga måndag!^^ Blir en lång dag för mig och Devin så ska passa på att gå på långpromenad. :) 

...

Ska träna bort min gråt nu. Ta ut skiten på kroppen. Fuck off.

Hatar den här känslan...

Det var bara det!

I will grow through this pain..

För en vecka sen satt jag på bussen på väg till Robin. Ett år sen jag sist var där och allt påminde mig om när jag och Helena asgarvade o tokade oss för fullt där. :P Så var lite jobbigt att hålla mig ifrån att skriva till henne men eftersom vi lyckats hålla tyst om det så länge så kunde jag inte sabba det då. Och det var så värt att få se hennes min på lördagen när jag satt där i hennes soffa när hon kom hem. :P
Och idag kommer hon, äntligen! En hel helg bara vi! Som jag behöver det! Älskade harslok! Å så alla ungar såklart! MYSHELG!!! :D <3

Fetto!!

Jag börjar gråta, hur kan jag ha gått UPP ett kilo sen igår?! Avskyr mig själv!!

Sometimes I run.

Lämnade gosisarna i skola och på dagis idag, sen behövde Emelie hjälp med att skjutsa pojkarna till dagis så jag gick dit och körde dom dit. Blev kvar hos Emelie sen och medans hon satt och pratade med mig så satt jag och nickade till hela tiden. Var sjukt trött idag, vaknade tyvärr inte fem som dom senaste dagarna. Har börjat ställa klockan på det för det är så otroligt skönt att kliva upp i lugn och ro, har varit mer pigg då när jag vaknat så kanske inte behöver mer sömn.^^ Sen har jag kunnat fixa mig en kopp te, satt på musik i köket och bara suttit och njutit av lugnet innan jag gått och väckt barnen som fått ligga och vakna till. Sjukt mycket skönare än den stress som annars brukar vara. Men iaf, imorse satt jag och somnade. Så jag la mig ner på Emelies soffa, trots att jag bestämt mig sen igårkväll att jag skulle springa runt strömmen. Men hann blunda i fem sekunder, kroppen var trött men hjärnan gick på högvarv och jag fick damp. Dawe hade till och med kommit med mina joggingskor inatt efter tolv när han hämtade Frida, bara för att jag skulle springa just idag så jag kände mig bara så äckligt lat. Så lilla rädda jag vågade mig iväg alldeles själv, sprang hela vägen, från Emelie och tillbaka. Gick inte en enda gång, det kan jag tacka min envishet för. ;) Var svim och spyfärdig när jag kom tillbaka kan jag ju säga.^^ Sen satt jag ner i några minuter och när jag sedan skulle resa på mig var jag så äckligt stel i benen så började städa, diska och dammsuga hos Emelie. Sen hämtade jag barnen, gick tillbaka till Emelie och hann lata mig lite på hennes soffa (A) och sen lagade jag mat där, äggröra, sååå gott det är! :D Ebba och Liam gick hem i förväg efter maten för Ebba ville hem och lyssna på hög musik (mammas tjej) :P Jag stannade kvar och diskade sen gick jag och Devin också hem. Klockan drog iväg och jag har inte hunnit hälften som jag ville idag men så är det ibland. Måste verkligen lägga mig tidigt idag, för min kropp kommer rasa ihop annars känner jag. Tänkte bara göra mina magövningar osv och sen köra nån "dans"-dvd eller testa på yoga-dvdn. :) Jag är på g känner jag, så jävla taggad! Har klarat hela dagen utan cola också! :)
NU SKA FLÄSKET BORT EN GÅNG FÖR ALLA! :D
 

Hej o hå!

Ligger utslagen på emelies soffa. Just nu vill jag bara sooova! Yoga ikväll sen ska jag sova tidigt. 

Nytränad!



 
Svettig och mör i kroppen, härliga känsla! <3 Dricker vatten som en galning, glas efter glas! Idag köpte jag tom en cola light, äckligt som fan så det var inte värt det. Vatten it is!
Blev besviken idag för att det inte var någon skillnad på vågen, men antar att det bara är att kämpa vidare. Lite träligt bara när jag nästan var säker på att det skulle vara typ fyra kilo minus. Men är väl sockret som jag inte är så duktig med.^^ Nya tag imorgon. Träna! <3

Byta blogg?

Har suttit och läst min gamla blogg nu. Den är mycket finare så får nog bli att byta över till den när jag orkar. Skulle vilja ha allt på en och samma. Det skulle bli en del om man skulle lägga ihop allt man någonsin skrivit, från lunar, helgon o alla bloggar. Jösses! :P
Har tvingat i mig frukost. Mådde så fruktansvärt illa när jag vaknade så trodde jag skulle behöva spy, trodde jag var hungrig men tydligen inte, har ont i magen och mår fortfarande illa. Orkar INTE bli sjuk.

Fullmåne.

Det känns. Kan inte sova! Vaknade efter tre som varje natt men nu kunde jag inte somna om. När jag efter nån timme äntligen lyckas så kommer Liam o väcker mig. Så här ligger jag nu, klarvaken och funderar på ställen som jag kan börja sortera på. God morgon då. Har en känsla av att dagen kommer bli lååång....

Minnen..

Å underbart att komma hem!

Underbar helg!

RSS 2.0