Ni är allt!

Ebba, Liam och Devin. Ni betyder allt! -vad vore jag utan era andetag... <3

Hmh?!

Closed off from love, I didn't need the pain.

Ögonen går i kors. Min låååånga komihåg lapp till imorgon ligger på bordet och stressar mig. Måste upp sex och steka amerikanska pannkakor. Liam ska till Kolmården och Jonas kan inte göra pannkakor så jag ska packa hans matsäck och åka och hämta, sen lämna dom på frita och dagis. Barnledig var det?! Sova -vad är det?!
Jag är så glömsk så det är otäckt.
Imorgon ska jag gå mig smal med musik i öronen.. Gå, gå och gå. Ska skita i allt och alla och gå i min egna värld. Jag orkar inte med folk. Jag orkar inte tänka just nu.

Jag försöker förstå men det går inte.
Det är bara att inse, jag är ett hopplöst fall.




Längtar ihjäl mig till helgen för då ska jag mysa sönder med mina älskade barn. Jag älskar er Ebba, Liam och Devin.

Men vad är det då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag ska gå?



2
år.
Två år.
TVÅ ÅR.
2 ÅR.
två år.
två åR.

Tröttmössa!

Jag är trött.
Man blir det på söndagar, särskilt då man sovit typ två timmar för att man varit på en lite udda men för jävla rolig efterfest inatt. Blev nog en och annan magruta tack vare allt skratt! ;D Walk of shameade hem oförskämt pigga imorse.
Helgen har dock varit lite annorlunda mot hur våra helger brukar se ut. Jojo gick hem tidigt igår så jag och Emelie var kvar själva på Wasa tills att vi blev övertalade till att komma till Hugo. Skoja inte vad kul det var! :D Det är där vi hör hemma. Lätt värt!

What if I told you that it's just a front to hide the insecurities I have?

That's just so much I want to say but I'm so scared to give away

every little secret that I hide behind.

I'm bulletproof, nothing to lose.

You shoot me down
But I won't fall
I am titanium

Amen taggad! :D

What if?

Here I stand alone with this weight upon my heart and it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change

Well I tried but I had to draw the line

And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go

Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know

Many roads to take

Some to joy
Some to heartache
Anyone can lose their way
And if I said that we could turn it back
Right back to the start
Would you take the chance and make the change

Do you think how it would have been sometimes

Do you pray that I'd never left your side

What if I had never let you go

Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know

If only we could turn the hands of time

If I could take it back would you still be mine

'Cause I tried but I had to draw the line

And still this question keeps on spinning in my mind

What if I had never let you go

Would you be the man I used know
What if I had never walked away
'Cause I still love you more than I can say
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know
We'll never know

I took a walk around the world to ease my troubled mind.

I took a walk around the world to ease my troubled mind.

Men varför vill du stå med mig i regnet, varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby jag vet ändå vad som händer så jag gråter bara i regnet.

 

 

I am the echo of your past.

...och säg att jag är ledsen för alla fel som blev men att inget enda av dem var menat som nån slags elakhet.


Devin hade berättat på dagis idag att han skulle ha skjorta på sig imorgon när dom ska fotograferas. Haha sötisen, det ska han absolut få ha. :) Ska stryka den och hans byxor så det är klart till imorgon bitti.

Emelie var här förut och fick håret fixat, borde kanske öppna frisör här. ;) Sitter och känner mig forever alone när både hon och Jojo är ute på äventyr. Tröstar mig med pannkakan, haha.^^

Imorgon ska Ebba iväg på utflykt så det blir att fixa matsäck vilket betyder att jag MÅSTE komma upp i tid. Vaknar ju aldrig av dom sjuttioelva alarmen. :/ Måste köpa massa väckarklockor som jag kan ställa ut i hela lägenheten.^^
Försöker tänka på allt annat än min apelsinkrokant som ligger i kylen och ropar på mig. Jisses att man kan vara så fast i sockerträsket! Fast idag har jag varit ganska duktig iaf. Tre rader av den har visst slinkt ner men sen har jag hållt mig till middagen som bestod av ytterst lite kycklingfilé och massa sallad. Och när vi var och handlade så köpte jag bara en liten cola för att jag visste att jag annars skulle gå och dricka hela tiden om jag köpt en stor. Så den lilla flaskan är nu slut och jag ska bara dricka vatten. Energidryckerna la jag tillbaka i affären för att det är skit att dricka och min kropp är så pass utsatt som den är nu iaf. Köpte en a-fil som jag kan få äta imorgon för min mage är visst väldigt känslig mot dom där häst-tabletterna som jag fått.^^

En snus för att lindra sötsuget och så lite pepp-musik på det så det blir nåt gjort här!


Det är bara att om jag skulle gett
allt det han ville ha
skulle ingenting av det han älskade
från början
till slut blivit kvar...

Om du letar efter nån...

Varifrån kom dom här tankarna? Det är jobbigt när inte Jojo är här för då hinner jag tänka så mycket. Tycker inte om det för hur mycket jag än tänker så kommer jag aldrig fram till något. För en stund kanske, men för att i nästa, ändra mig o tänka helt tvärtom. Jag blir inte klok på mig själv. Så därför vill jag inte vara ensam. Fast att det är det bästa jag vet ibland. Det är jag i ett nötskal. Just för tillfället är jag trött, irriterad o känslig, grannarna härjar o just precis nu önskar jag mest av allt att jag hade någons närhet här.

You were my Monday, tomorrow's Tuesday.

Fastnade framför pokern på fejjan. Så jäkla kul det är! Synd bara att det inte är riktiga pengar.^^
Nu har jag ASONT i örat så jag vet inte vart jag ska ta vägen, ingen värktablett har jag heller. :/ Det bara dunkar i det och jag kan inte ens komma emot det utan att jag får ont i halva skallen. Får försöka sova bort skiten.
Puss & godnatt!
You never said anything about love
I will never ever be true
I don't wanna waste my time on you...

There's no love no more.

Love made me evil. Love made me lonely.

Då ska du inte välja mig...

Sådärja! Pencillin i tio dagar. Uppe i ca 500 kr nu på akuten, vårdcentralen och antibiotika. För det hade jag kunnat ha min stav i örat....^^

Det värsta är nog att jag inte får anstränga mig. Såklart liksom! Tänkte ju kötta på crosstrainern nu ikväll men bara att glömma. >.< Jag som hade ett mål till helgen. Jag skulle va snygg! Imorse hade jag gått ner tre kilo, men nu väger jag tydligen lika mycket igen. :( Resten av veckan då jävlar!

Längtar till helgen. På lördag drar jag och Jojo från den här stan, fy faan vad skönt!! :D

Borde rensa telefonen på nummer. Men jag kan inte än eftersom smsen skulle behövas tas bort då också. Det känns för mycket...
Men det kommer..
Jag hatar att jag ska vara så jävla nostalgisk! Jag tycker JÄMT att allt var bättre förr, men just i det ögonblicket tyckte jag troligen detsamma. Jag lever inte i nuet. Allt som jag äger, allt som jag gör, bär på nåt jävla minne! Hela min garderob, varje klädesplagg har en egen historia -"då var jag med den, då var jag där, då gjorde/sa vi så" osv. Saker, mat, smycken, smink, lukter, låtar, sånt som barnen gör, ALLT! Påminner mig om sånt som varit. Iofs inte så konstigt, men jag är ju helt besatt. Jag lever på mina minnen! Det ska bli en rejäl ändring på det! Jag vill inte leva så!
Ska kasta alla minnen, rensa ur både hem och huvud. Behålla en del i hjärtat men låta dom vara där. Sen ska jag leva fullt ut varje dag istället.

Den dagen då jag inte känner något alls, när alla mina känslor är döda,
då är jag nöjd.

Idag har jag lärt mig en läxa!

Man ska inte snåla och göra hål i öronen på sig själv bara för att spara pengar. Man får ändå lägga ut dom när man behöver åka in till akuten för att örat ser ut som ett brottaröra, är lila-blått och det dunkar i halva ansiktet. Crap! Fick ingen antibiotika iaf, det hade blivit dyrt, men ska till vårdcentralen om det är värre imorgon. Eller åka in igen om jag får feber.

En annan sak som jag lärde mig igår och bestämde mig för idag är att man aldrig ska lita på någon. Alla ljuger mer eller mindre. Iskall -det är det som gäller nu. Det blir lättast så.

 

Inget är äkta.

Nejmen?!

Jo, nu kände jag för att börja blogga igen. När jag läste Jojos blogg, jag vill också kunna skriva såna där bra texter och shit någon annanstans än på fejjan.^^
Såå, vi testar väl här igen då. Kommer inte in på bloggspace, har glömt lösen. :P
Helgen var helt fucking underbar. Det var min, Jojos och Emelies helg, men vi hade inte planerat två utgångar. Men så blev det eftersom det inte fanns några fribiljetter till puls på lördagen så vi var "tvungna" att gå dit på fredagen då det fanns. Men tur var väl det, eftersom vi tre inte är dom bästa på att komma överens. :P Jojo ville till puls och Emelie till Wasa och jag stod väl lite mitt emellan. Lilla dansgolvet på puls äger, men wasa är det blandade åldrar och inte bara 18-åringar. Jojo hade sin kväll på fredagen, jag och Emelie hade sjukt kul då också, synd bara att alla hade sina höga skor så vi trippa fram som några vi inte är irl. Vi är inte dom där fina, vi är dom som är överallt på dansgolvet och fuldansar! ;) På hemvägen gick vi barfota till första stoppet och därifrån fick vi sen skjuts som tur var. :) 
På lördagen latade vi oss hos Emelie med massa gött, sen var det bara på't igen. Jag och Emelie visste hur vi ville våran kväll skulle se ut och så blev det också. Sjukt att allt kan klaffa så bra ibland. Jag vill ha lördagen igen. Jag njöt av varenda minut men jag visste att det bara skulle vara då tyvärr. 

I söndags åkte jag och hämtade hem alla mina gullungar, sen åkte vi till Elin och Dawe, där alla andra var och så grillade vi tillsammans. Göttans! Igår blev det grillat hos Frida och mamma. Sen åkte jag, Frida, Johan och barnen och kollade på majbrasan. Hur mysigt som helst! :) <3
Idag har vi bara chillat på landet, obeskrivligt underbart! Åkte in till stan för att dansa förut, Johan var barnvakt, tack för det! :) Nu börjar danserna sätta sig. Får bli lite mer öva på torsdag med dom andra, så ska det nog gå bra på dansuppvisningen på söndag! :)

RSS 2.0