Dags för lite omväxling...

http://lexias.bloggspace.se

Förlåt...

Känner mig inte ett dugg rolig när jag skrivit såna där deppiga inlägg. Men jag mår nog inte så bra just nu...


Devin och Liam har iaf mått bra hela dagen förutom på förmiddagen då. Det är så himla konstigt hur dom kan må så dåligt och ha så ont för att sen må så bra så man absolut inte kan föreställa sig att dom ens varit sjuka. Var likadant förra sommaren. BARA Devin och Liam som åkte på nån spysjuka, jag och Ebba klarade oss, även Jimmy och Fia som var här när dom var dåliga. Ingen annan får det utom dom. Skumt som fasen.

Gick till affären och handlade förut efter vi varit med Ebba till en kompis. Sen gick jag och grabbarna hem och myste lite. Vid halv åtta var det dags att gå ut igen för att hämta Ebba från halloweenpartyt. Följde hennes kompis hem också så att hon slapp gå själv.
Käkade lite kvällsmat när vi kom hem sen var det läggdags för mina troll. Devin var så söt, han satt och räknade till fem. Så duktig! :D Nu sover han utan blöja, ska se hur det går. :)

Texten...

...är liksom bara så bra...

http://artists.letssingit.com/maskinen-lyrics-krossa-alla-fonster-n78cs83


Nothing lasts forever.

↑ Hej min nästa tatuering! ↑

http://artists.letssingit.com/guns-n-roses-lyrics-november-rain-cr9wvw6

Jag som inte redan var deppig...

Jag känner för att göra som Ebba, stänga in mig på rummet o tjuta! Hon är ledsen för att hon inte får åka till Frida och tycker antagligen det är mitt fel.
Jag orkar bara inte. Har för jävla ont i huvudet o vill bara gömma mig i mörkret o sova. Devin och Liam är pigga och krya nu och hoppar runt som om dom aldrig mått bättre.
Härligt, sysselsätta dom en hel dag utan att umgås med folk.
Tänker tjuta ikväll i min ensamhet. Fml!

Usch!

Vaknade av att Devin gallskrek, undrade vad det var men han somnade om igen. Sen vaknade jag av att Liam sa att han hade så ont i magen så det kändes som att han skulle kräkas. Sagt och gjort, sen dess har både Devin och Liam kräkts. Jag och Ebba proppade i oss vitpepparkorn. Sen har Ebba varit instängd på sitt rum, damen som har fobi för allt vad magjsuka heter. Nu mår dom båda bättre iaf, pigga och äter och har fått behålla det. Så vi hoppas att det bara var nåt jättekortvarigt.

Tyvärr blir det ju inget mys med systrar ikväll, så jäkla typsikt när jag sett fram emot det så mycket. Frida sa att dom också hade längtat och hon hade tom köpt en stor godispåse åt mig! :'( Är riktigt ledsen på riktigt nu!

Jag vet...

...hur jag vill att det ska kännas...

Precis sådär som när jag får ett sms med ord som får mig att känna mig betydelsefull och älskad.
Precis sådär som när jag bara ser honom och blir alldeles knäsvag.
Precis sådär som när jag liksom inte vill släppa taget runt hans hals utan tar ett nytt tag och myser mig ännu närmre.
Precis sådär som det känns när jag ligger på hans bröst och jag känner att jag inte kan vara på ett bättre ställe i hela världen.
Precis sådär som när han håller om mig och får mig att känna mig säker.
Precis sådär som han får mig att känna -att jag är den enda i världen.

Om det känns så bra, varför kan det då inte få vara bra?

Kväller...

Fick trevligt sällskap av Kalle. Så det blev te såklart och en massa prat. :) Har saknat det. Imorgon kväll ska vi ut till Frida, alla systrar och dom där pojkvännerna. Vi ska kolla på film, biiio! ;) Längtar, ska bli så skönt att bara få vara med alla dom som man älskar mest på denna jord.

Jakob ringde förut, har inte pratat med honom på evigheter tyvärr. Han skulle ha födelsedagsfest på lördag och ville att jag skulle komma. Vill jättegärna dit för att träffa alla men bara tanken på f e s t får mig att må illa. Får se om jag får barnvakt för några timmar, annars hoppar jag det så får jag se till att träffa Jakob snart ändå.

Har jag blivit gammal eller är det vintern? Jag vill bara mysa hela helgerna och vara med dom som betyder. Jag vill ha en familj. Jag har en familj, världens bästa också för den delen. Men jag vill ha någon som alltid finns hos mig, som vill vara en familj med mig och barnen. Trött på allt annat. Haha jag och Kalle har lösningen på det perfekta förhållandet. :P

På tal om nåt helt annat är jag så sjukt nöjd med mitt hår sen jag klippte av det. Det är lent, tjockt och ser så livfullt ut nu!^^ Ser lite ut som att jag skulle kunna vara 27 år faktiskt. ;P
Nae, sova nu så det kan bli fredag!

Skit på dig!

Drömmen om ett barn...

På tv 4 nu.

Don't know what I'm gonna do about this feeling inside.

I'm alone yeah I don't know if I can face the night
I'm in tears and the cryin that I do is for you
I want your love let's break the wall between us
Don't make it tough, I'll put away my pride
Enough's enough, I've suffered and I've seen the light...baby...

You're my angel come and save me tonight

You're my angel come and make it alright

Don't know what I'm gonna do about this feeling inside

Yes, it's true loneliness took me for a ride
Without your love, I'm nothin but a beggar
Without your love, a dog without a bone
What can I do, I'm sleepin in this bed alone...baby...

You're my angel come and save me tonight

You're my angel come and make it alright
come and save me tonight...

You're the reason I live

You're the reason I die
You're the reason I give when I break down and cry
Don't need no reason why
Baby, baby, baby

http://www.youtube.com/watch?v=CBTOGVb_cQg&feature=player_embedded

Orkar inte...

Mina känslor kan dra så långt åt fanders det bara går!! :@ Jag förstör bara allt o alla!!! :(

Bra kväll.

Kvällen blev ju inte så pjåkig trots allt. Jojo överraskade med att komma och inte nog med det så hade hon chokladpudding, vispgrädde o cola med sig. :'D Det är kärlek det!
Kollade på tv för ovanlighetens skull. Efterlyst och kalla fakta. Världen är skrämmande. Önskar att jag var hemmfru o bodde på en egen ö med alla mina nära och kära långt ifrån allt hemskt o sjukt som finns i denna värld. :/

Funderar...

På vad man ska kunna göra idag? Devin är på dagis, Ebba hos en kompis som hon ska sova hos och Liam spelar dataspel. Alldeles lugnt här hemma alltså. Skönt men tråkigt. Ska passa på att inte göra ett skit, får se hur läge jag orkar det.^^
Känner för att ha en riktig myskväll ikväll, med sällskap, massa onyttigt o nån bra film. Tyvärr kommer nog inget gå som jag vill. Har varken sällskap, pengar till nåt gott eller bra film. Möjligen bra film, meeen jag kollar ju gärna inte det själv.

Men man kan ju inte alltid få som man vill tyvärr...

RSS 2.0