Hej.

Är INTE taggad på att jobba i sthlm heeela helgen. Vill vara hemma med mina bebisar o bara mysa. Kommer inte ens ihåg sist det hände. :( Nästa helg är det också jobb hela helgen men blev tack o lov ledig på midsommar, börjar inte förrän vid 19 då istället för 25-timmarspasset. Men sen, nästa söndag, är det två veckors semester o som jag längtar! Men! Blir utan Ebba hela första veckan för att hon ska på kollo så blir ändå inte perfekt. Buhu vad det ska vara fullt upp hela tiden! :/

Och idag när jag trodde att jag bara skulle få vara hemma o ta det lugnt så måste jag in till vc sen för att kolla upp om jag fortfarande har jävla urinvägsinfektion. Det blev bättre i helgen, men kom tillbaka igår när jag käkat klart medicinen. Orka liksom.
Jag vill träna. Träna satan. Har fortfarande så grymt ont i hela kroppen sen den individuella träningen i... Måndags? Jaja, det är många dagars träningsvärk, känns som blåmärken överallt så jag nästan skriker om man petar på mig men det ska kroppen ha. Nu ska jag få muskler o bli fin. :)

10 dagar kvar. Sen får jag koppla av. Håll ut...

Å så var det 6/6 igen...

9 år sen.. Tiden går, ärren består.
RSS 2.0